LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför bor Lasse Holm och frun Kerstin i en husbil

21 sep, 2023 
Lasse Holm var en av dem som grundade den folkkära turnén Diggiloo.
Än idag reser han runt med Diggiloo-gänget och turnerar men idag som exekutiv producent.
Nu kan Lasse avslöja att han inte längre bor med de andra i gänget utan sover i en husbil med frun Kerstin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Lasse Holm, 79, är en av Sveriges absolut främsta låtskrivare och producenter. Han ligger bakom hits som Främling, E' de de här du kallar kärlek, Bra vibrationer och Canneloni macaroni. Det är inte bara stora hits som finns på meritlistan han är även en av dem som startade den folkkära turnén Diggiloo.

I år fyller han det stora 80 och än idag älskar han sitt jobb.

– Åttan är en skräcksiffra men samtidigt, vad ska jag göra? Jag tänker inte så mycket på det, jag har privilegiet att jobba med unga människor som ger mig en energi, som ger mig en uppdatering på dagens verklighet i branschen. Och jag kan ge dem min långa erfarenhet, har han tidigare sagt i TV4:s Efter fem.

Lasse Holms stora succé med Diggiloo

Lasse Holm var med och grundade sommarshowen Diggiloo år 2003 och sedan dess har mycket hänt. Idag reser showen runt på turné i Sverige under sommarmånaderna och har flera år även besökt Åland och Finland samt en gång Cannes i Frankrike.

Annons

I en ny intervju med Icakuriren berättar Lasse om hur Diggiloo har formats till att bli hans lilla bebis men efter tio år med turnerande så är han klar med hotellobbys.

– Diggiloo har blivit som min lilla bebis. Men efter tio år kändes det rätt tufft att turnera med 35 andra personer och varje kväll stå och vänta på nyckel i en hotellobby.

Därför sover Lasse Holm och hustrun Kerstin i en husbil

Istället har Lasse tagit beslutet med hustrun Kerstin att ta med sig husbilen och boa in sig där.

– Jag älskar mina kollegor men det sista året tog jag och min fru husbilen. På så vis kunde jag få lite stillhet mellan alla uppträdanden. Idag är jag exekutiv producent och trivs bra med det.

I år firar Lasse och Kerstin 50 år som gifta och lyckan är total. I samma intervju berättar han att han än idag slås av hennes skönhet. Han kommer även in på deras första träff då Lasse gick fram och presenterade sig, men svaret han fick var att hon snart skulle hem och ”strycka rocken”.

– Vem säger så? Jag undrade vad hon menade med det där. Men det visade sig att hon var sjuksköterska. På den tiden hade man en liten vit hätta på huvudet och en välstruken sjukhusrock. Jag fick hennes nummer och har i efterhand hört att hon brukade ge uppvaktande kavaljerer telefonnumret till sitt ex. Hon är ju rolig på så vis. Men jag fick faktiskt hennes riktiga nummer, så något måste hon känt även för mig, säger Lasse.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons