LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bingo Rimér och Julia Franzén skiljs åt – därför bor hon i Lerum

27 dec, 2023 
JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR
Bingo Rimér och Julia Franzén har varit ett par i ungefär tre år och under årens lopp har de haft lite distans då de valt att leva på olika platser i världen.
Nu skiljs de åt igen – Julia har nämligen skaffat en egen lägenhet i en helt annan stad än vad Bingo bor i.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Bingo Rimér, 48, och Julia Franzén, 33, har på sätt och vis varit ett par ända sedan 2020. Men där och då var läget kanske inte rätt för dem och de ville olika saker i livet. Julia ville stadga sig och skaffa barn medan Bingo kände sig klar på barnfronten.

Våren 2021 åkte Julia till Rhodos för att vara Sveriges Bachelorette. Hon fann då kärleken i Jesper Guldbrandsen men det höll inte mellan dem och några månader senare kunde Julia avslöja att hon och Bingo hittat tillbaka till varandra.

Idag har Bingo tänkt om när det gäller barn och parets planer framåt är att försöka bli gravida med tvillingar. I våras tog Bingo och Julia nästa steg i relationen och förlovade sig!

Därför bor Julia Franzén i en lägenhet i Lerum

Men sedan dess har mycket hänt. Under parets relation har de tillbringat mycket tid på åtskilda håll. Julia hade en dröm om att bo i Marbella, där Bingo hade ett radhus. Så hon bodde mycket där och Bingo kom och hälsade på.

Annons

Nu är radhuset sålt och Bingo och Julia är tillbaka på svensk mark. Men trots det så tillbringar de ändå en hel del tid på olika håll.

Julia har nämligen skaffat sig en lägenhet i Lerum, där hon kommer ifrån.

– Jag har precis skaffat en lägenhet i Lerum för att jag har hela min familj här. Mamma, pappa, syrran med familj, brorsan, mormor, morfar, moster, kusiner, närmsta vänner. Alla är i Lerum, berättar hon på Instagram-story.

Julia fortsätter:

– Jag mår så bra av att vara här i Lerum men det är inte så kul att bo på soffan hos dem när jag är här. Så nu kan man säga att det här är som min lilla sommarstuga, min oas, att jag kommer hit när jag bara vill komma ifrån Stockholm och jobb. Här får jag bara vara Julia, lilla Julia och hänga med familjen och ha det gött.

Julia Franzén svarar på frågan alla undrar

Nu har Julia hunnit bo in sig i lägenheten i Lerum men en fråga som många undrar är om hon köpt den eller om det är en hyreslägenhet.

Annons

I en ny story på Instagram förklarar hon hur det ligger till:

– Jag hyr! Alltså det var ju så himla spontant det här, som allt annat i mitt liv. Jag ville testa att se hur det kändes att ha en lägenhet här innan jag köper något. Först tänkte jag det i mitt huvud som ett skämt, men sedan började jag vänja mig vid det, säger Julia och avslutar:

– Men nu kan jag verkligen tänka mig att köpa någonting för jag älskar att vara här. Jag trodde inte jag skulle älska att vara här så här mycket men än så länge tycker jag att det är så mysigt. Alltså jag älskar att vara i Stockholm också men att komma hit och ladda batterierna lite är så himla skönt.

JULIA FRANZÉN
JULIA FRANZÉN

FOTO: Jimmy Wixtröm / Aftonbladet / TT, Karin Törnblom/TT

Annons