LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför bor Hans Wahlgren hemma hos Pernilla utan Christina Schollin

19 okt, 2023 
christina schollin, pernilla wahlgren, hans wahlgren
Hans Wahlgren har flyttat in hos dottern Pernilla Wahlgren.
Varför?
Nu avslöjas orsaken!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Hans Wahlgren och Christina Schollin träffades när de var 19 år gamla och har känt varandra i 67 år. Makarna har fyra barn, nio barnbarn och ett barnbarnsbarn.

Tillsammans bor de på Värmdö i det ”stora röda huset” som barnbarnet Benjamin Ingrosso sjunger och de har även en villa i Spanien – där Christina just nu befinner sig.

Därför bor Hans Wahlgren hos Pernilla – Christina Schollin har rest till Spanien

Medan Christina Schollin befinner sig i Nerja med sonen Niclas Wahlgren har Hans Wahlgren flyttat in hos dottern Pernilla Wahlgren för att få lite sällskap!

”Far och Dotter Egentid. Tog med pappa på Ocean bus Stockholm. Har pappa boende hos oss just nu, medan mamma är i Nerja med Nicke. Sååå mysigt att få så mycket tid med dig, pappa! Vet du att att att att att….”, skriver Pernilla på Instagram.

Annons

I Wahlgren & Wistam berättar Pernilla mer om varför hennes pappa bor hemma hos henne just nu. Det hela verkar mest bero på ett läkarbesök.

– Det är så mysigt. Jag älskar att bo med min pappa. Min mamma är i Spanien, med Nicke min bror. Så de har lite mor och son tid, så då har vi lite far och dotter tid. Han hade en läkartid här hemma i Sverige så då bor han hos mig och det är så mysigt.

Christina Schollin om kärleken till Hans Wahlgren: ”Allt jag vill leva för”

I Schollins sommarprat i P1 berättade hon om de varma känslorna hon kände när hon för första gången träffade sin make Hans Wahlgren. Hon skrev om det i sin dagbok 17 april 1957.

– Jag är kääääär. Så kär som jag aldrig har varit förut, aldrig någonsin. Åhhh, vad han är underbar. Jag känner att honom skulle jag vilja gifta mig med och ingen annan. Och jag vill att han ska bli far till mina barn. Han är redan allt jag vill leva för, läste Schollin upp i sitt sommarprat.

I TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts har Schollin även berättat att det är en ynnest att få åldras ihop.

– Vi har samma grundvärderingar om hur vi vill leva livet och hur vi ser på familj, boende, livet i stort.

– Egentligen ska man inte hålla på att prata om det som varit. Strunta i det. Man kan lägga lock på kontroverserna. Man behöver inte hela tiden tala ut med varandra nu när man kommit så långt på väg.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren.

FOTO: Discovery + / TV4

Annons