LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför är Robinson-Robbans förhållande med Simone Brandstedt i fara

18 jan, 2021 
AvOla Lagerström
Robinson-Robban Andersson och flickvännen Simone Brandstedt.
Robinson-Robbans förhållande är i fara.
Det har gått så långt att sambon Simone Brandstedt tvingas fly.
– Den riktiga Robert har krupit fram, säger han till Hänt.
Annons

Våren 2018 bröt Robert Andersson, 46, upp från sambon Linda Lundin, 39. Stolt som en tupp presenterade han några månader senare sin nya hjärtevän: showartisten Simone Brandstedt, 29.

Ihärdiga rykten säger nu att Robert och Simone står i begrepp att gifta sig.

– Vi älskar varandra innerligt! Det känner jag när Simone tittar på mig. Jag har aldrig känt att en kvinna stirrar så intensivt på mig. Jag blir nästan förlägen, säger Robert till Hänt men avslöjar att deras kärleksliv fått sig en rejäl törn – en törn som hotar deras framtida bröllopslycka.

– Jag har förvandlats till en gubbe, jag har nämligen börjat toksnarka. För Simone är det här tortyr. Jag förstår det. För 15 år sedan var jag tvungen att dumpa en tjej som jag dejtade. Hon snarkade som en gris. Jag fick inte sova en blund. Det var omänskligt, minns Robert.

Som om snarkningarna inte vore nog har Roberts krånglande mage gett sig tillkänna. Robert berättar att han är svårt laktosintolerant. Den första tiden ihop med Simone undvek han äta vissa produkter av rädsla att släppa väder. Senaste tiden har han dock börjat slappna av och breddat menyn.

Annons
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?Brand logo
Minns du smeknamnen till Hollywoods hetaste ”it"-par?

– Den riktiga Robert har krupit fram. Robert, gasfabriken. Jag fiser konstant i sömnen. Det är som en öppen ventil där bak som inte går att kontrollera. Så sent som i helgen åt vi tacos. Samma natt blev gasattackerna så intensiva att Simone tvingades fly sovrummet. Hon gick och la sig på soffan, det är fan illa. Det räckte inte att öppna dörren till sovrummet. Hon var tvungen att sova i vardagsrummet 15 meter bort, fortsätter Robert som skäms som en hund. Vanligtvis är han den lösningsorienterade typen, men i det här fallet står han handfallen och är uppenbart bekymrad.

– Ost och choklad är så satans gott. Ska jag verkligen inte få unna mig det? frågar sig Robert som ändå hoppas hitta en lösning på problemet.

Foto: TT & Privat.

Annons