Därför är Paow inte med i Exen berättar allt: ”Tårarna sprutade”

Därför är Paow inte med i Exen berättar allt

Paulina ”Paow” Danielsson medverkar i den pågående säsongen av Ex on the Beach på Kanal 11. Men i eftersnacksprogrammet Exen berättar allt lyser hon med sin frånvaro. Nu förklarar hon varför.

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, är numera ett känt ansikte i tv-rutan. Hon har medverkat i fler än ett program – vi har sett henne i bland annat Paradise hotel, Lyxfällan, Hemliga beundrare och Temptation Island. Just nu ser vi henne i dokusåpan Ex on the Beach på Kanal 11.

I programmet kom hon minst sagt in med dunder och brak. Det blev bråk mellan henne och flera deltagare redan första kvällen. Bland annat mellan henne och Moa Wennerberg som hade en outredd konflikt innan de klev in i huset.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet!

Efter varje avsnitt av Ex on the Beach går eftersnacksprogrammet Exen berättar allt där alla deltagare från programmet är samlade för att diskutera kvällens händelser. Paulina Danielsson var till en början med i Exen berättar allt, men nu lyser hon med sin frånvaro. Flera tittare har undrat vart Paulina håller hus, och nu svarar hon på frågorna på sin blogg.

Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla. Men jag trodde fel, 90% av alla som var där skulle gå ut och äta efter och jag fick alltså inte följa med. Så jag och Diana var ute och åt på samma ställe som dem, bara det att vi inte fick sitta med dem”, skriver Paulina i ett inlägg på sin blogg.

Diana Baban och Paulina kom inte varandra så nära inne i huset, men hon förklarar att de antagligen fann varandra i att de var utstötta från resten av gruppen. När de andra sedan befann sig på samma nattklubb som Paulina blir hon återigen utstött av de andra. En händelse där hon inte ska ha varit välkommen vid ett drinkbord fick henne att känna sig riktigt ensam och därför valde hon att lämna stället.

Så jag går hem och är väldigt ledsen, jag har aldrig någonsin känt mig så utstött och äcklig i hela mitt liv”, skriver hon vidare.

När nästa avsnitt av Exen berättar allt skulle spelas in var tanken att Paulina skulle medverka igen, men på väg dit hände något som fick henne avstå.

Jag hoppade in i taxin på morgonen, men halvvägs så får jag en sån grov panikångest attack så att jag svimmar så att taxichaffören fick panik och gick in och köpte cola till mig och försökte trösta mig och körde hem mig utan kostnad för han såg hur dålig jag mådde. Jag kunde inte andas och tårarna bara sprutade”, skriver hon och fortsätter:

Aldrig igen.

Jasmine Gustafsson, som även hon deltar i årets Ex on the Beach, har fått frågor om det som Paulina påstår stämmer, och enligt Jasmine ska Paulina ha sagt en sak som fick henne och de andra att ta avstånd från henne på nattklubben.

Hon gick fram till vårt bord den kvällen och sa skål för SD, när nästan alla vid bordet har utländskt påbrå så var inte folk så jättesugna på att ha henne där. Kommer aldrig stötta något eller någon med racistiska åsikter!”, skriver Jasmine på sin Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Paow avslöjar: Så mycket får jag för att vara med i dokusåpor

LÄS OCKSÅ: Paow i storbråk under Ex on the beach-inspelningen

FOTO: Kanal 11