LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Christina Schollins svar om varför hon använder rullator: ”Hjälper mig”

14 dec, 2023 
Christina Schollin är en mångsysslare med många bollar i luften.
Sedan skådespelerskan skadade foten har vi sett henne med rullator.
”Så nöjd med min nya rullator som hjälper mig i min vardag”, skriver Christina Schollin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Förra året trampade Christina Schollin, 85, snett i en trappa, vilket ledde till att hon bröt fotleden på tre ställen.

Den brutna foten försvårade hennes vardag rejält och maken Hans Wahlgren blev ett stort stöd för sin hustru.

– Efter det var min man Hans mitt stora stöd i livet. Han var tvungen att passa upp på mig, jag kunde inte göra någonting. Inte hämta ett glas vatten, gå ut i köket, hämta något i kylskåpet eller laga mat, har Schollin berättat för Amelia.

Annons

Efter skadan har Christina Schollin synts med rullator.

Därför använder Christina Schollin rullator

Numera använder Christina Schollin rullator mer flitigt då den förenklar hennes gång och promenader. I ett avsnitt av Wahlgrens värld har vi till och med fått se dottern Pernilla Wahlgren ”pimpa” rullatorn.

”Pernilla tyckte att min rullator behövde piffas upp så hon pimpade den med blommor och klisterlappar! Tack kära dotter, nu gläds jag åt att ta mina promenader med denna färg-glada tingest som stöd! För att inte tala om hur glada alla som ser den blir!”, skrev Christina i våras.

Nu meddelar Schollin att hon fått en ny rullator, något hon stolt visar upp på Instagram.

Annons

”Här ser ni min nya coola rullator från Trionic. Så nöjd med min nya rullator som hjälper mig i min vardag”, skriver Christina Schollin.

Pernilla om sina föräldrars hälsa: ”Det går ju inte att fatta att de är så gamla som de är”

Christina Schollin har öppenhjärtigt pratat om sin artros i tidigare intervjuer. För ett par år sedan slog smärtan till i knät och Schollin upptäckte att hon har artros.

– Jag skulle kliva ut en hög bil, och vred då till mitt knä på något konstigt vis, så att det liksom small till, sa hon till Allas.

Annons

Christina är idag är 85 år och jobbar både som skådespelare, med Wahlgrens värld och som influencer. Dottern Pernilla har beskrivit sina föräldrar som världens piggaste.

– De lever livet i Spanien, de älskar att hänga med på resor, de är liksom med och de stänger ställena egentligen. De är ju inte ett dugg gaggiga. Det går ju inte att fatta att de är så gamla som de är, så ålder är verkligen bara en siffra. För mina föräldrar är så himla klara i huvudet och ”med”. De är härliga och roliga. Jag vill bara ha dem i livet, hela mitt liv känner jag, har Pernilla berättat i Wahlgrens värld.

FOTO: INSTAGRAM / TV4

Annons