Danny Saucedos fina kärleksgest – innan han och Molly Sandén blev ett par

Molly Sandén kämpar dagligen mot diabetes. Samtidigt är pojkvännen Danny Saucedo ett dagligt stöd, och redan innan de blev ett par var han noga med att bry sig om hennes välmående.

Molly Sandén, 25, har länge varit öppen med sin diabetes. Och under ”Diabetesgalan” som sändes för några veckor sedan, klev hon upp på scen för att framföra både sin senaste singel och för att dela med sig av viktiga ord om sjukdomen. Pojkvännen Danny Saucedo, 31, var på plats för att stötta sin flickvän, och stöttar är något han gör dagligen.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

– Jag försöker bara känna efter på henne om hon vill prata om det eller inte. Jag behandlar henne som att hon inte har det, sen får hon dra på när hon känner att hon vill prata om det eller inte liksom, berättar han för Hänt och fortsätter:

– Med det är klart att jag är medveten om det. Jag frågar alltid om hon har tagit nattsprutan när hon sovit borta. Det finns vissa procedurer. Det är lite som att borsta tänderna när man vaknar eller bäddar sängen. Man har ju sina rutiner.

Som många andra hade Danny inga kunskaper om diabetes, förrän han lärde känna Molly. Han fick veta att hon hade sjukdomen redan innan de blev tillsammans, under en tid då de bara var vänner. Men det fick honom inte att bry sig mindre om henne för det.

– Jag kommer ihåg att hon låg på sjukhus och att det här var en allvarlig grej. Vi var kompisar redan då så jag minns hur jag smsade henne och frågade hur det låg till. I min naivitet gjorde jag en sökning på nätet och fastslog att hon hade diabetes typ två, förklarar han och fortsätter:

– Jag tänkte att diabetes typ ett får man från födseln, och hon fick det när hon var 20. Men jag hade fel.

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit ett par sedan 2013.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén på Kilimanjaros topp 2016.

Nu planerar drömparet att gifta sig...

...Om de inte redan har gjort det, det vill säga. Nyligen publicerade Danny en video på sin Instastory där han säger att han är "gift med en vinnare". Dessutom lade han upp den här bilden på Mollys ring.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedo: Därför väntar vi med bröllopet

LÄS OCKSÅ: Molly Sandéns efter fansens kritik mot bilderna: ”Blir så himla sur”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN