LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Danny Saucedos nya ord om barnplanerna

14 okt, 2021 
Danny och Anna
Danny Saucedo har alltid haft en dröm om att bli pappa en vacker dag.
Men nu verkar han plötsligt ha börjat tvivla på den saken och är inte alls lika säker längre.
– Ska jag ens introducera en människa för den här planeten?, säger Danny till Expressen.
Annons
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

Danny Saucedo, 36, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Idol 2006. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och är idag en otroligt folkkär och populär artist.

I sex år var han tillsammans med artisten Molly Sandén, 28, och utåt sett såg de ut att vara lyckligare än någonsin och de var även förlovade. Därför kom beskedet om uppbrott som en chock för många och kärlekssagan mellan Danny och Molly fick ett abrupt slut.

Efter det valde Molly att släppa albumet Det bästa kanske inte hänt än och flera låtar handlade om uppbrottet från ex-pojkvännen. Även Danny har bearbetat uppbrottet genom att sätta ihop en krogshow, som har premiär i vår. Han tvingades skjuta upp showen på grund av pandemin.

Danny Saucedo hade stora barnplaner med Molly Sandén

Under tiden som Danny och Molly var ett par sändes en dokumentär på TV4 som handlade om Danny. I dokumentären hyllade han sin dåvarande flickvän flera gånger och han berättade om drömmarna om att en dag få bli pappa.

Annons

– Min framtid som jag ser nu, den är inte lika utstakad som när jag var yngre. Jag har förverkligat mig själv så många gånger och jag är så trygg i mitt liv, så det jag drömmer om nu är egentligen familj. Jag ser fram emot att bli farsa verkligen. Det är det nya äventyret som jag ser fram emot, sa Danny då.

MOLLY SANDÉN, DANNY SAUCEDO

För några veckor sedan var Danny programledare för WWF – En kväll för vår planet. Då fick han äran att leda galan ihop med TV4-profilen Anna Brolin, 41, och de två skötte sig galant. Även samarbetet dem emellan verkade funka fint, något de berättade om för Hänt.

– Jätteroligt, säg att vi har roligt ihop nu, sa Danny skämtsamt och Anna fyllde i:

– Ja, "jätteroligt". Nej men vi har jättekul ihop. Det har vi på riktigt! Det här är nånting som vi båda brinner för.

Annons

Danny Saucedos nya barnbesked

Sedan flera år tillbaka har Danny brunnit för klimatet och även för djurens rättigheter, det är bland annat därför han inte äter kött. Men hur våran planet ser ut idag med den globala uppvärmningen är inget han tycker är särskilt kul.

I en intervju med Expressen berättar Danny nu att de där stora barnplanerna han hade en gång i tiden kan ha ändrats lite smått.

– Tanken kan slå mig också: Ska jag ens introducera en människa för den här planeten, så som den ser ut? Det vill jag ju så klart ändå, men det är tråkigt att ens behöva gå i de här tankarna. Att ens fundera över att om det är en bra plats över en ny människa. Men så kan man ju inte tänka, för då slutar ju mänskligheten att existera, säger han.

FOTO: Elvira Pihl/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons