LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Daniel Norbergs hemlighetsfulla kärleksliv – har han någon partner?

27 aug, 2023 
Daniel Norberg
Daniel Norberg är högaktuell som programledare för Bingolotto.
Men hur ser egentligen hans privatliv ut? Har han någon partner?
Här är allt vi vet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här lyckas Erik Ekstrand slänga in tre ironiska skämt på 30 sekunderBrand logo
Här lyckas Erik Ekstrand slänga in tre ironiska skämt på 30 sekunder

Daniel Norberg, 33, började sin karriär på Youtube. Han blev snabbt en favorit bland svenska folket och har sedan Youtube-tiden fått testa på många olika saker i sin karriär. Bland annat har han programlett TV4:s humorprogram Mumbo jumbo och vunnit Masked singer 2021.

Nu väntar nya äventyr då Daniel är den nya programledaren i Bingolotto. Tillsammans med Lotta Engberg, 60, leder han nu den nya säsongen av programmet.

”Så fantastiskt roligt! Ett riktigt ärofyllt uppdrag som både är roligt och viktigt! Tänk att få vara en i ledet av legender som Loket, Kronér, Olsson, Odelberg osv. Och nu dessutom tillsammans med Lotta Engberg! Det känns så spännande”, skrev Daniel Norberg i ett sms till Hänt när nyheten offentliggjordes.

Annons

Daniel Norbergs hemlighetsfulla kärleksliv

Att Daniel är ett välkänt ansikte för det svenska folket råder inga tvivel kring men hur ser egentligen hans privatliv ut? Daniel har en bror som heter Emil Norberg, 35, och det var just tillsammans med brorsan som han skapade material på Youtube-kanalen.

Emil blev i somras pappa till sitt andra barn. Men när det gäller Daniels kärleksliv är det desto mer okänt. Om Daniel i nuläget har någon partner är inte känt. Av hans Facebook-profil att drömma är han singel, det är nämligen den status som han har ifylld.

Tidigare förhållandet bekräftat – ex-flickvännens framträdande i tv

Men Daniel har tidigare haft en flickvän som synts i tv-rutan. När Daniel blev överraskad i TV4:s Secret song dök nämligen ex-flickvännen Johanna Hansson upp och sjöng för honom.

Johanna
Foto: TV4

Daniel och Johanna var ett par för många år sedan och i programmet berättade Johanna att hon ville överraska Daniel med en låt som betydde mycket för paret under deras förhållande.

– Det är alltid något speciellt med den första kärleken, sa hon i programmet.

Att Johanna betydde mycket för Daniel syntes tydligt då han brast ut i tårar under sången.

FOTO: TT

Annons