LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bingo-Daniel Norberg om kärleken – nya beskedet efter långa tystnaden

24 sep, 2023 
Daniel Norberg
Daniel Norbergs kärleksliv är ett mysterium.
Men nu bryter han äntligen tystnaden om hur det egentligen ligger till.
I en intervju med Hänt bekräftar han sin nuvarande relationsstatus!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Daniel Norberg, 33, är komikern vi sett i flertal humorprogram genom åren. Nu senast i Mumbo jumbo innan han tog över och blev Bingolotto-programledare. Det var när Stefan Odelberg, 49, plockads bort från programmet som Daniel presenterades som Lotta Engbergs, 60, nya kollega.

När Hänt pratade med Daniel i samband med hans premiärsändning berättade han om glädjen över en succésändning.

– Det känns jätteroligt och jättebra. Jag trodde jag skulle vara lite mer nervös.

Sanningen om Daniel Norbergs kärleksliv – nya beskedet

Även om Daniel är ett välkänt ansikte för svenska folket och har varit i rampljuset under många års tid så har han lyckats hålla sitt kärleksliv relativt hemligt. Om Daniel har en partner eller inte har länge varit oklart men nu berättar han för Hänt hur det egentligen ligger till.

Annons

– Jag fick en sådan fråga där jag skulle ranka det från ett till fem och då satte jag tre. Nej men jag känner inte att jag kan fokusera riktigt på det nu, framför allt inte efter den här sommaren. Det var nya städer hela tiden och så, det får bli ett framtida projekt. Nu är det fokus på bingo och bingobrickor, säger Daniel till Hänt och syftar på att han varit på Diggiloo-turné hela sommaren.

Daniel Norberg tillsagd i örat – mitt under sändningen

Under hösten kommer vi att se Daniel sända Bingolotto varannan vecka. Han och Lotta delar nämligen på ansvaret. Under säsongspremiären sände de däremot tillsammans och Daniel berättade då för Hänt att allt gick som planerat, förutom att han blev tillsagd i örat.

Det var nämligen så att han och gästerna pratade lite för mycket under bingospelet, vilket gjorde att produktionen larmade honom i örat.

– Man babblade lite för mycket. Det är sånna smågrejer men allt det där kommer väl växa fram med tiden, sa då Daniel.

FOTO: TT

Annons