LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Daniel Glasmans ord om nya relationen med Julia Löfgren

03 apr, 2020 
Daniel Glasmans ord om vändningen i relationen med Julia Löfgren
I måndags tog Daniel Glasmans Big Brother-resa slut.
Nu berättar han för Hänt om känslorna som blommade upp för Julia Löfgren inne i huset, men också om hur relationen ser ut med tjejen han dejtade precis innan han klev in i Big Brother.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Över halva tiden har gått för deltagarna inne i Big Brother-huset och resan har hittills innehållit en hel del toppar och dalar. Snackisarna som drog igång redan fjärde dagen var när Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, uttalade sig hatiskt mot judar och då kastades ut ur huset på grund av grovt regelbrott.

Isabel fick beskedet i bikten att hon var tvungen att lämna Big Brother-huset omedelbart. FOTO: TV4

Ett tag senare så uttryckte deltagaren Sami Jakobsson sig nedvärderande mot romer. Dock var detta beteende inte tillräckligt illa enligt Big Brother-produktionen, så Sami klarade sig undan med en varning och slapp alltså bli utkastad.

I huset har tv-tittarna även fått se en hel del starka band knytas. En trio som varit riktigt stark är Daniel Glasman, 37, Julia Löfgren, 30, och Sami.

Mellan Sami och Daniel har ett mycket starkt vänskapsband knutits och efter Big Brother-resan har de planer på att arbeta med Youtube tillsammans.

Annons

Samis vecka efter att Daniel i måndags blev utröstad från programmet har inte varit helt lätt, då han såklart saknar sin vapendragare inne i huset.

Men Daniel kommer nog inte bara vara saknad av Sami, utan Julia känner en hel del tomrum hon med.

Julia och Daniel Glasman i Big Brother
FOTO: TV4 C More

Daniel Glasmans känslor som att lämna huset

När Hänt pratar med Daniel Glasman några dagar efter att han kommit ut ur friheten är han överväldigad av känslor. Han berättar att han nästan fällt en tår till i princip varenda möte han haft med vänner för att det ger honom så fantastiska känslor.

Men såklart är saknaden efter Sami och Julia stor.

– Jag har jättemycket kärlek för båda två. Jag kommer heja på dem här hemma, men jag kommer också i smyg hålla tummarna för att de åker ut så de kan komma hem till mig istället så jag får träffa dem, säger Daniel till Hänt i en intervju.

Julia Löfgren
FOTO: Jakob Dahlström/TV4

En Daniel, två tjejer

Men att komma ut till utsidan kan också möjligtvis ha rört till det lite för Daniel. Nämligen var det så att när Hänt träffade honom precis innan han skulle kliva in i huset, så avslöjade Daniel att han nyligen träffat sin livs drömtjej. Dock valde de att inte vara exklusiva när han väl klev in i huset.

Annons

Men som flera tv-tittare vet, så uppstod en liten fling mellan Daniel och Julia inne i huset, och hur den tidigare tjejens reaktioner varit på det vet Daniel inte ännu.

– Vi har messat litegrann och vi ska ses i helgen. Men hon har pratat en del med mina kompisar som blivit en del av hennes process i det här så än så länge har jag bara fått lite andrahandsinformation. Så jag vet litegrann hur hennes tankar går och jag förstår självklart att det här enormt tufft och slitigt för hennes liksom, och mig också såklart, säger Daniel till Hänt och fortsätter:

– Det går liksom inte att komma ut från den upplevelsen jag har varit med om och tro att allt ska vara som vanligt. Så vi behöver prata igenom hela vår situation och relation för att se om det finns någonting kvar och vart det tar vägen.

Daniel berättar även att han hade mycket ångest inne i huset över saker som hänt där inne och sänds på tv, men att han nu bara försöker blicka framåt.

Annons

– Det finns bara två sätt som man kan gå vidare från det här. Det ena är att släppa det och gå vidare och då menar jag min relation med Julia där inne, att vi får släppa det. Det andra alternativet är att släppa och gå vidare från relationen med den andra tjejen på utsidan. Det kanske inte går att rädda. Det är antingen eller, fortsätter Daniel Glasman till Hänt.

daniel glasman
FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Daniels drömscenario

Det kommer nog ta lite tid för Daniel att landa i det hela, men oavsett vad så kommer de alla på något sätt fortsätta att försöka vara vänner.

Som alla människor har ju såklart Daniel också ett drömscenario.

– Blir det så att den här tidigare relationen skadats så är jag så himla ledsen och hjärtekrossad över det. Men då finns det nog en mening med det också.

Vad händer om både Julia och den tidigare tjejen vill satsa på dig?

– Vad härligt, höll jag på att säga. Vi får leva i ett öppet förhållande då, och vara tillsammans allihop, säger Daniel och avslutar med:

– Det är en dröm som nog inte kommer gå i uppfyllelse. Det blir vad det blir, framtiden får utvisa.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, TV4/C More

Annons