Då planerar Jocke och Jonna Lundell att gifta om sig

I slutet av sommaren gick makarna Jonna Lundell och Joakim Lundell ut med att de gjort slut, men de var samtidigt noga med att poängtera att de inte skulle skilja sig. Nu avslöjar Jonna på sin blogg att makarna kommer att gifta om sig.

Det var under sommaren 2016 som Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 31, och Jonna Lundell, 23, gifte sig på Husby Säteri i Söderköping. Hela bröllopet gick att följa i tv-serien ”Jockiboi och Jonna i nöd och lust” på Viafree.

Men för bara månader sedan, i början av augusti, gick makarna ut med att de valt att göra slut och i en Youtube-video förklarade de varför för sina följare. I grund och botten handlade det om att de inte längre kunde vara sig själva. De saknade ett privatliv och tid till varandra, och var noga med att poängtera att det inte handlar om någon konflikt mellan dem.

– Vi kommer kämpa för att få det här att funka mellan oss. Vi kommer lösa det här jag lovar att vi fixar det här. Tror ni jag ger upp den här tjejen? Då är man ju bra dum, sa Joakim i videon.

Både Joakim och Jonna var samtidigt tydliga med att de inte planerat att skilja sig. Efter deras uppbrott undrar deras fans hur det egentligen ligger till mellan dem? Är de tillsammans igen? Eller inte? I början av november köpte de tillsammans sitt drömhus, och inte helt otippat fick det fansen att spekulera ännu mer kring deras nuvarande relation.

Om Jonna och Joakim anser att de idag är ett par eller inte får vi helt enkelt reda på när de väljer att gå ut med det. Men däremot har Jonna nu avslöjat en detalj om deras äktenskap på sin blogg. Efter ett återbesök på Husby Säteri berättar hon att de ska gifta sig där – igen.

Jag håller stället väldigt kär på grund av bröllopet och jag SKA gifta mig där igen när jag och Jocke ska förnya våra löften efter 10 år”, skriver Jonna på bloggen.

Det låter väldigt kärleksfullt tycker vi på Hänt, och önskar Jocke och Jonna all lycka.

Jocke och Jonna Lundell blev ett par 2013.

Idag väntar de sitt första gemensamma barn som beräknas födas i oktober.

Det var i början av året som Jonna och Jocke visade upp glädjen när de fick reda på att de var gravida.

Jocke och Jonna gråter tillsammans efter de förstått att de är gravida. 

De har tidigare delat med sig av sina svårigheter att bli gravida.

Jonna och Joakim Lundell på Rockbjörnen 2017.

Paret Lundell på en galatillställning 2017.

Youtube-stjärnorna Joakim Lundell och Jonna Lundell i sitt hem.

Paret på Guldtuben 2017.

Vimmel från Guldtuben 2017.

LÄS OCKSÅ: Systrarna ligger bakom Joakim Lundells megahit: Jag föddes som kille

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell om lyckade plastikoperationen: ”Vill vara naken framför Jocke hela tiden”

Foto: IBL

Senaste nytt