LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cykelbråk i Bonde söker fru – mitt under gruppdejten

09 okt, 2019 
Cykelbråk i Bonde söker fru mellan Susanne Bostrand och Emelie Åström.
Det uppstår drama i årets Bonde söker fru.
Under en gruppdejt med Jimmy prejar Susanne Bostrand nästan Emelie Åström ur vägen för att få cykla bredvid bonden.
– Vi vet vilka villkor vi är här på. Då får man gilla läget, säger Susanne Bostrand i programmet.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Årets Bonde söker fru är igång på TV4 och i vanlig ordning bjuder på programmet på allt från skratt, tårar, romans och drama. I veckans avsnitt av Bönderna berättar allt tar programledaren Linda Lindorff, 47, upp konkurrensen bland tjejerna som dejtar bonden Jimmy.

I programmet säger Linda att bonden berättat att Susanne Bostrand nästan prejade ner Emelie Åström i diket med cykeln för att få cykla bredvid honom på en gruppdejt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, det var ju mig hon prejade av vägen, säger Emelie Åström i Bönderna berättar allt varpå Susanne Bostrand svarar:

–Ja, jag har ett svagt minne av att du sa typ ”oj,oj,oj”.

Tyckte att Susanne tog för mycket plats

Under gruppdejten i Bonde söker fru säger Isabelle Almberg framför kameran att hon är trött på att Susanne Bostrand ska sno åt sig all uppmärksamhet av Jimmy.

– Man märker nu att några sliter lite mer i Jimmy än andra. Jag vill inte knuffa mig fram för att få Jimmys uppmärksamhet. Det ska inte behövas, säger hon i programmet.

Annons

Susanne Bostrand yttrar sig även hon i programmet om konkurrensen på gruppdejten.

– Vi vet ju vilka villkor vi är här på, då får man gillar läget, säger hon.

Brevskrivarnas egna ord efter händelsen

När Hänt når Susanne Bostrand och Emelie Åström ger de båda sin syn på vad som egentligen hände under cykelrundan på gruppdejten – och Susanne menar att hon inte avsiktligen prejade ner Emelie i diket.

”Jag har ett svagt minne av att jag hör Emelie bakom mig; ’Men ojojoooj!’ (varpå hon enligt henne själv är på väg med cykeln ner i diket). Men om det berodde på att jag själv (såklart omedvetet prejade henne ur vägen) eller om hon faktiskt försökte tränga sig fram bredvid mig, det har jag faktiskt ingen som helst aning om!”, skriver Susanne i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter:

”Saken var väl den att jag aldrig ens fick känslan av att behöva fajtas kring Jimmys uppmärksamhet eftersom de flesta andra tjejerna tog det väldigt försiktigt under hela gruppdejten och mer hade taktiken att ’hålla sig i bakgrunden’. Jag hade en supertrevlig dag och umgicks med både Jimmy och tjejerna utan att tänka så särskilt mycket helt enkelt! Sen så blev det ju som det blev”.

Annons

Emelie Åströms berättar för Hänt att hon inte tror att det var ett medvetet val av Susanne att preja ut henne i diket, men att hon ändå kommer ihåg det som att det var det som hände.

”Jag minns det som att Susanne prejade mig ur vägen, men jag tror inte hon gjorde det med flit utan hon såg nog bara Jimmy”, skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

”Sen tyckte jag Jimmy försökte ge alla lika mycket uppmärksamhet och sen var det upp till oss hur mycket vi ville ta för oss, men såklart att det var lite svårt, många ville ha egentid med honom”.

Annons