LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Colin Nutley, 80, om att dö – enorma oron: ”Har sagt att jag aldrig..”

15 maj, 2024 
Linn Seipel
colin nutley familj
Colin Nutley fyllde nyligen 80 år och frun Helena Bergström 60 år.
I en ny intervju talar han ut om oron inför dagen då han inte längre finns kvar.
– Jag har sagt att jag aldrig ska prata om det här, men jag gör det nu. Skillnaden med att vara 80 är att du är tvungen att tänka på ”när det är dags”, säger han i Malou möter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”Brand logo
Helena Bergström om dystra beskedet: ”Det var en kul upplevelse”

Skådespelerskan Helena Bergström, 60, och regissören Colin Nutley, 80 har varit ett par i över 30 år. Sedan de träffades har Helena medverkat i princip alla Colins filmer – exempelvis succéer som Änglagård, Sista dansen, och Heartbreak Hotel.

Paret har idag två gemensamma barn, Molly, 29, och Tim Nutley, 27. Colin har även sonen Daniel Nutley, 42, från en tidigare relation.

Malou von Sivers raka fråga till Helena Bergström: ”Colin i en rullstol”

I det senaste avsnittet av Malou möter har programledaren Malou von Sivers bjudit in Helena för att prata om hennes liv och karriär. En bit in intervjun bjuds även maken Colin in, och samtalet skiftar fokus. Ganska snabbt kommer de in på parets åldersskillnad, och Malou frågar hur Helena känner inför den.

Annons

– Du har inte sett det där framför dig hur du skulle skjuta fram Colin i en rullstol på Strandvägen?, säger Malou i programmet.

– Nej jag tänker inte.. Eller någonstans så..., hinner Helena börja innan Colin bryter in (på engelska):

– Förlåt men jag måste avbryta. Hon hade absolut gjort det.

malou möter

Colin Nutleys oro inför döden: ”Det är dags”

Han fortsätter sedan berömma sin fru för sina omhändertagande egenskaper.

– Med katterna, med hundarna, med hästarna, med barnen. Daniel inkluderat. Du är så otroligt engagerad och lojal, säger Colin i programmet och fortsätter sedan förklara hur han ser på saken:

– Jag har sagt att jag aldrig ska prata om det här, men jag gör det nu. Skillnaden med att vara 80 är att du är tvungen att tänka på ”när det är dags”. Förhoppningsvis är det inte ännu, men när man blir äldre så är grejen att oron snarare ligger i att inte finnas där för dig [frun Helena, reds anm] och barnen.

Att inte kunna vara med i framtiden, och som han lite skämtsamt säger att inte längre kunna vara en ”pain in the ass” mot sin familj är det som känns tungt. Själva döden i sig är inget Colin räds av.

– Om man tänker på att dö själv, det är inget annorlunda gentemot att gå och lägga sig. Du har inte känslor. Du är inte här.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons