Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Claudia Gallis rädsla för 3-åriga dottern – efter upptäckten i karusellen: "Panikade inombords"

15 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Claudia Galli Concha njuter av de sista dagarna i Los Angeles med familjen. Men när hon och treåriga dottern Chloe skulle åka det berömda pariserhjulet vid Santa Moncia pier blev Claudia ordentligt rädd. "Jag blev plötsligt jätterädd och panikade inombords", skriver Claudia Galli Concha.
Annons

Claudia Galli Concha, 39, befinner sig sedan en tid tillbaka i Los Angeles med familjen som besår av döttrarna Chloe, 3, och Celeste, 1,5, samt maken Manuel Concha, 37.

Deras långa utlandsvistelse har inneburit många äventyr, exempelvis när treåriga Chloe träffade Mariah Carey.

Nu går Los Angeles-resan mot sitt slut och Claudia Galli Concha gruvar sig för att åka hem till Sverige, skriver hon på sin blogg.

För att njuta av de sista dagarna åkte de till Santa Monica pier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är ett av tjejernas favoritställen och vi ville dit en sista gång“, skriver Claudia Galli Concha.

Claudia och Chloe bestämde sig för att åka pariserhjulet. Men det var en sak som de inte tänkt på.

Jag hade frågat om Chloe ville åka och hon ville så vi ställde oss i kö och sen satte vi oss, och man sitter ju inte fast! Det hade jag glömt bort…

Annons

The Ferris Wheel vid Santa Monica-piren är nästan 40 meter högt.

Så med en treåring som ibland är som ett popcorn så kände jag att pulsen steg rejält när jag insåg det. Sen började vi åka uppåt, och uppåt och uppåt…så HÖGT! Jag blev plötsligt jätterädd och panikade inombords och det enda jag tänkte på var att inte visa det för Chloe. Fy, vad jobbigt det var. Det kändes som att vi hängde och dinglade i luften 1000 meter (nej, det var inte så högt men det kändes så högt…) 

Men ner kommer man alltid och efter en tur med pariserhjulet stod Claudia Galli Concha och Chloe med båda fötterna tryggt på marken. Claudia något skakig – Chloe sugen på att göra om äventyret.

Puh…det var väldigt skönt att komma ner. Sen gick vi och åt hamburgare och andades ut. Eller jag andades ut. Chloe hade gärna åkt igen. Haha“, skriver Claudia Galli Concha.

FOTO: IBL

Annons