Claudia Galli Conchas stora rädsla: ”Tänk om han lämnar mig”

Claudia Galli Conchas stora rädsla: ”Tänk om han lämnar mig”

Claudia Galli Concha berättar i ett blogginlägg att hon i tidigare relationer lidit av svartsjuka. Nu avslöjar hon knepet som hjälpte mot den obehagliga känslan.

Skådespelaren Claudia Galli Concha, 40, har varit gift med sin Manuel Concha, 37, sedan 2012. Paret har två barn tillsammans, Chloe, 3, och Celeste, 1,5. I ett personligt inlägg på sin blogg berättar nu Claudia Galli Concha om att hon lidit av att vara svartsjuk i sina relationer.

Jag har varit svartsjuk i mitt tidigare liv, eller ja, tidigare i det här livet. Oj, vad svartsjuk jag har varit. Jag har slagits, kastat öl, haha, det har varit så mycket drama kring mig och svartsjuka. Idag kan jag skratta åt det men då åt den mig, inifrån, den där hemska svartsjukan”, skriver Claudia Galli Concha.

Claudia Galli Concha och Manuel Concha har alltså varit gifta i sex år och Claudia skriver att hon under deras tid tillsammans inte varit särskilt svartsjuk. Däremot har hennes rädsla för att bli lämnad påverkat tidigare relationer.

Jag hatade den där känslan av ovisshet, som jag bara var skyldig till själv. Alla hjärnspöken och knäppa tankar som jag kunde trigga igång hos mig själv. Fy, vad jobbigt för mig och också väldigt jobbigt för min dåvarande pojkvän. Det var framförallt i en relation som jag i princip konstant var svartsjuk, jag hade alltid den där känslan att jag skulle bli lämnad. Visst den killen var väl inte helt 100% när det kom till att bygga förtroende men det stora problemet låg helt klart hos mig“, skriver Claudia Galli Concha.

Svartsjukan satte käppar i hjulen för Claudias relationer. Till slut fann hon ett sätt att tänka som fungerade och hjälpte mot rädslan att bli lämnad.

Jag tänkte alltid: min enda chans att verkligen ha koll på honom är att ha honom i en bur i vardagsrummet. Och kan jag inte ha det (är det ens lagligt att ha folk i burar, haha?) så får jag leva med tanken att allt kan hända. Lev i nuet och njut istället“, skriver Claudia Galli Concha.

När hon började tänka på nuet och släppa kontrollen lättade också svartsjukan.

Nu är jag aldrig svartsjuk, jag tänker naivt att vi har så mycket att förlora om vår relation kraschar nu så det skulle inte vara värt det. För någon utav oss. Och så tänker jag givetvis: Lev i nuet och njut“, skriver Claudia Galli Concha.

Claudia Galli Concha med maken Manuel Concha på premiären av filmen "Den enda vägen" som de gjort tillsammans.

Claudia Galli Concha under premiären av filmen "Den enda vägen" i våras.

Claudia Galli med dottern Celeste.

Claudia Galli Concha spelade karraktären Frida Lindberg i dokusåpan "Skilda världar" på 90-talet.

Claudia Galli Concha.

LÄS OCKSÅ: Claudia Gallis miss efter Let’s Dance: ”Kostade mig 50 000”

LÄS OCKSÅ: Stel i ryggen? Lär dig sköna övningen som hjälper!

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN