Claudia Gallis miss efter Let's Dance: "Kostade mig 50 000"

19 aug, 2018 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Claudia Galli Concha har lärt sig ett och annat under årens lopp. Nu berättar hon om när en miss kostade henne dyra pengar och lärde henne något om sig själv.
Annons

Claudia Galli Concha, 40, blev känd genom såpan Skilda världar när hon var 18 år gammal. Nu har Claudia Galli Concha blivit 40 år och har två barn. Att bli äldre är något hon tycker har sin tjusning. Framför allt har hon lärt sig en del genom sina misstag.

Jag är så otroligt okej med misstag jag har gjort och felaktiga beslut som jag har tagit, jag kan skratta åt dom och sen packa ner dom i erfarenhetsryggsäcken“, skriver hon på sin blogg.

En av dessa erfarenheter blev minst sagt dyrköpt. På sin blogg berättar Claudia Galli Concha om när hon blev av med 50 000 kronor – helt i onödan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Året var 2010 och jag var i ett läge i min karriär där jag kände mig lite förvirrad. Jag visste inte riktigt vad mitt nästa steg skulle bli. Jag hade gjort Let’s Dance och jag hade varit programledare för ett program som jag tyckte var hemskt, mest för att jag verkligen inte trivdes alls i produktionen“, skriver hon.

Annons

Claudia Galli Concha hade hört att bloggare kunde ta fina bilder med en riktig proffsfotograf. Hon bestämde sig för att prova och kontaktade en fotograf som hon tyckte var rätt för henne. En stylist och make up-artist ingick också.

Väl i studion kände jag att kläderna kanske inte var exakt vad jag hade tänkt, det kändes lite väl dansband men med en rockig twist men eftersom jag av någon konstig anledning litade på fotografen så tänkte jag hela tiden… det här kommer att bli skitbra!” skriver Claudia Galli Concha.

Hon blev sminkad och stylad innan fotograferingen satte igång. Efter två veckor fick Claudia Galli Concha bilderna.

Jag tyckte att dom var ok. Eller såhär, jag tyckte att dom var bra, men jag kände hela tiden att det inte var jag. Dom beskrev inte alls det där som jag hade velat uppnå. Vilket jag ju hade känt på mig under hela fotograferingen men inte sagt (JA; JAG LÄRDE MIG DEN LÄXAN EN GÅNG FÖR ALLA!)“, skriver hon.

Annons

När fakturan kom fick Claudia Galli Concha nästa kalldusch.

Fakturan trillade in på mailen…47500 :-. 47500 :-! Jag betalade även för dom torra frallorna som låg på ett fat innanför dörren när jag kom till studion. Haha!” skriver hon.

Trots att hon fått en ungefärlig prisuppgift innan fotograferingen blev slutsumman en bra bit dyrare. Ändå tyckte hon inte att det var det största problemet.

Det stora problemet var ju jag. Varför sa jag inget! När vi var i studion och jag hela tiden kände mig som en rockig dansbanas sångerska, inget fel på det men det är ju inte riktigt jag, haha. Vissa läxor kostar att lära sig…bokstavligen“, skriver Claudia Galli Concha.

FOTO: IBL, Instagram

Annons