ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svensson Svensson: Claudia om relationen till Suzanne och Allan idag

12 sep, 2021 
Claudia om relationen till Allan och Suzanne
Claudia Galli Concha spelade i kultserien Svensson Svensson tillsammans med bland andra Suzanne Reuter och Allan Svensson. Men vad har de för relation idag?
I en exklusiv intervju med Hänt berättar Claudia om hur det ligger till.
Annons
Claudia Galli Concha om tv-serien Svensson, SvenssonBrand logo
Claudia Galli Concha om tv-serien Svensson, Svensson

Claudia Galli Concha, 43, känner du igen från Svensson Svensson och Skilda världar. Hon är en svensk skådespelare och manusförfattare och är gift med Manuel Concha som hon har två barn tillsammans med.

Inför Viaplays presentation över serier och filmer så var Claudia på plats med maken, då de är skapare till filmen Suedi. I en intervju med Hänt berättade Claudia om filmen och relationen till Svensson Svensson-skådespelaren Allan Svensson, 70, och Suzanne Reuter, 69, idag.

Claudia har producerat filmen Suedi – Suzanne Reuter medverkar

Claudia är dessutom aktuell i Sveriges Mästerkock VIP som går av stapeln på TV4, men något som ligger henne varmt om hjärtat är såklart filmen Suedi som snart förväntas ha premiär på Viaplay. Där även tidigare kollegan Suzanne Reuter har en roll, vilket Claudia tycker är extra kul.

– Jag tycker hon är Sveriges absolut bästa skådespelare, det finns ingen konkurrens. Hon har en sådan skön inställning och skön syn på hela branschen och världen, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Vi älskar våra jobb men vi tycker också om att prata väldigt mycket om familjen och hobbys, så vi möts på väldigt många punkter. Jag tycker hon är en helt underbar människa.

Claudia om relationen till Allan Svensson och Suzanne Reuter idag

Claudia beskriver att Svensson Svensson var roligt, eftersom att det var sitcom och live inför publik.

– Det roligaste med den var ju att det var live, vi körde inför publik, det var sitcome på riktigt, säger hon och fortsätter:

– Det var häftigt att få känna på att stå inför en publik och spela på det sättet samtidigt som man jobbade med kamerorna.

Svensson Svensson gjorde comeback i SVT 2007.

På bilden ovan syns Claudia med bland andra Suzanne Reuter och Allan Svensson inför en comeback med Svensson Svensson år 2007.

Annons

Claudia har kontakt med både Suzanne Reuter och Allan Svensson idag.

Har du någon relation till Allan Svensson och Suzanne Reuter idag?

– Jag men vi har jobbat efter det. Han har regisserat mig faktiskt på teater för bara några år sedan. Så vi har absolut kontakt till och från, jag älskar Allan, säger Claudia och fortsätter:

– Suzanne och jag, vi har precis jobbat ihop igen och vi har nästan en daglig kontakt. Så de två blev lite som en extra mamma och pappa på något sätt från den där inspelningen.

FOTO: JANERIK HENRIKSSON / TT / Christine Olsson

Annons