LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Clara Herngren upprörd efter händelsen med Felix: ”Skulle våga säga till”

25 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Clara Herngren och Felix Herngren
Clara Herngren och Felix Herngren
Clara och Felix Herngren har varit på semester på Ibiza.
En helt vanlig dag på stranden uppstod en oväntad situation – som paret hade lite olika uppfattningar om.
Nu talar Clara ut om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

"Lånade" Felix Herngrens taxikort – nota på 30 000 kronorBrand logo
"Lånade" Felix Herngrens taxikort – nota på 30 000 kronor

Kärleken sprudlar mellan Felix Herngren, 56, och hustrun Clara Herngren, 50.

Paret träffades 2003 när Clara medverkade i Felix tv-serie Ulveson och Herngren. De kom bra överens och föll pladask för varandra. Problemet var bara att de båda var i andra relationer. Felix var gift med tre barn och Clara förlovad och hade även hon barn.

– Där förstod jag, att det är en sån man jag ska ha. Det är honom jag vill ha. Och detta händer parallellt med en panikkänsla över att jag måste göra slut, har Clara tidigare sagt till Femina.

Clara Herngren om den laddade situationen med Felix

Efter mycket om och men lämnade de sina tidigare relationer och 2005 ringde bröllopsklockorna för Felix och Clara. Sedan hösten 2022 bor de tillsammans med barnen på Mallorca.

Under semestern har paret gjort en resa till soliga paradisön Ibiza. Men en helt vanlig dag på stranden uppstod en situation som upprörde både Clara och Felix. I ett Instagram-inlägg berättar Clara om händelsen:

Vi låg på stranden som tillhör hotellet som vi bor på. Det står en man som säljer klänningar på stranden. Han har med en stor säck med kläder. Typiska Ibiza- kreationer. En kvinna har provat i flera timmar. Hon har gått upp den långa gången från stranden där vi ligger och upp till hotellet och kollat sig i spegeln och så har hon kommit ner igen och bett om nya som hon velat prova. Jag och Felix har blivit mer och mer upprörda, Nu måste hon ju bestämma sig! Hon får väl bara köpa någon. Inte okej att hålla stackarn på sträckbänken så länge!?!”

Annons

Clara Herngren om dilemmat med Felix: "Skulle våga säga till”

Då insåg paret att de hade lite olika uppfattningar om hur man bör agera i en sådan situation.

Felix tyckte att jag skulle förbarma mig och bara köpa någon av klänningarna så att han kunde gå vidare”, skriver Clara.

Men det fanns ett problem – hon hade nämligen förbjudit sig själv från att köpa saker för tillfället.

Jag har köpstopp så kan liksom inte (har köpt alldeles för mycket för mitt samvete redan). Jag tyckte att Felix skulle våga säga till henne! ", skriver Clara och fortsätter:

Vi pratade oss samman om vilken som passade henne bäst och så kunde han gå och säga det och till och med erbjuda sig att betala för den. Men vi vågade ändå inte riktigt i slutändan.

När Hänt når Clara Herngren berättar hon hur det har gått med köpstoppet.

"Det slutade redan igår tyvärr", skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

Foto: TV4

Annons