LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Clara Herngren om distansen med Felix Herngren – ärliga orden

18 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Clara Herngren, Felix Herngren
Clara och Felix Herngren flyttade till Spanien under hösten 2022.
Men Felix spenderar fortfarande mycket tid i Sverige och paret lever till viss del på distans.
Nu berättar Clara om distansförhållandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

Kärleken sprudlar mellan Felix Herngren, 56, och hustrun Clara Herngren, 50, och numera tillbringar de sin tid i Palma på Mallorca. Hösten 2022 tog paret med sig barnen och sitt pick och pack och flyttade ner till den spanska paradis-ön.

Paret träffades under dramatiska omständigheter 2003 när Clara medverkade i tv-serien Ulveson och Herngren, och ju mer de umgicks desto mer tycke fattade de för varandra – problemet var att de båda var i en relation. Clara var förlovad och Felix var gift och levde familjeliv.

Clara Herngrens 50-årsfirande på Mallorca

Nyligen fyllde Clara 50 år och det firades stort på Mallis tillsammans med familj och vänner. På sociala medier delade födelsedagsbarnet med sig av bilder från födelsedagshelgen.

Annons

"Idag fyller jag 50 år! Jag hade fest här i Palma igår. Så otroligt påfylld av kärlek. Herregud vad det är fullständigt underbart att fylla 50. Är fortfarande hög. Inte av ngt knark inte, utan bara av kärlek!", skriver Clara under en bild från festen.

I en ny intervju med Aftonbladet kan hon berätta mer om den hejdundrande festen:

– Vi var på en jättemysig finca som låg nära Palma. Det var främst mina vänner som jag har lärt känna här som kom dit. Men det var även några få vänner från Sverige som kom ner för att fira mig. Det var helt underbart! Det var en dagsfest som tog slut väldigt sent – i alla fall enligt mig som i ett avseende har varit en tant i hela mitt liv. Jag vaknar nämligen alltid väldigt tidigt och går också och lägger mig väldigt tidigt, berättar hon för tidningen.

Clara Herngren om distansen med Felix Herngren

Sedan paret flyttade till Spanien förra hösten har det blivit en hel del resor till och från Sverige, på grund av att de båda fortfarande jobbar där. Speciellt Felix som måste vara på plats i hemlandet för inspelningarna av tv-serien Solsidan, som han producerar och själv har en huvudroll i.

Annons

Till Aftonbladet berättar Clara om hur paret hanterar distansrelationen.

– Nja, vi har utgått härifrån båda två, men Felix har varit hemma och jobbat ganska mycket. Nu håller de på för fullt med inspelningen av Solsidan.

Trots en del distans håller paret kärleken vid liv och de får livet att funka trots att de inte är med varandra hela tiden.

– Kärlekslogistiken är på topp kan jag lova. Särskilt efter Felix tal till mig i helgen. Jag kände mig väldigt älskad och uppskattad – och det gör ju susen för själva kärlekslivet. Sedan är vi vana att vara ifrån varandra en del. Så det går bra tycker jag.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons