LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Clara Henry avslöjar hemliga romansen i Robinson 2020

04 maj, 2020 
Clara Henry avslöjar hemliga romansen i Robinson
Tittarna har kunnat se att speciella band skapas mellan vissa av deltagarna i årets säsong av Robinson.
Nu avslöjar deltagaren Clara Henry romansen som TV4-tittarna inte fick se.
Annons
Clara Henry i tårarBrand logo
Clara Henry i tårar

Robinson 2020 är i full gång och tv-tittarna har kunnat följa deltagarna på Fiji i flera veckor. I kampen om att överleva och klara sig i både tävlingar och öråd skapas även speciella band mellan deltagarna, en del vänskapliga och en del mindre vänskapliga.

Josefina Liljedahl, 38, och Nina Ekstrand, 46, var till en början väldigt nära, men efter några veckor förstördes deras vänskap tvärt.

Några av deltagarna som kommit varandra extra nära under programmets gång är Kristove Rueda, 46, och Julia Franzén, 29, som blev tighta redan i starten. När Hänt nådde Julia i april berättade hon om relationen med Kristove idag.

– Vi tycker verkligen om varandra, vi älskar varandra, vi har ju kommit varandra jättenära, säger Julia som forsätter berätta att han har allt hon söker hos en partner:

– Hade vi varit på samma ställe i livet så hade jag ju inte låtit honom gå en meter. Han är ju en väldigt väldigt fin person men vi är i alldeles för olika stadier i livet. Min framtida man har att leva upp till liksom, för han ska vara som Kristove.

Annons

Även Ragnar Westberg Martinez, 21, och Fabian Thingwall, 35, kommer också varandra nära under inspelningarna.

– Alltså det kanske inte är så konstigt att jag och Fabian hittade varandra. Vi tänkte lika kring mycket och gjorde mycket av sysslorna ihop, har Ragnar sagt till Hänt efter programmet.

På frågan om der var mer än vänskap mellan honom och Fabian svarar han mer kryptiskt.

– Vad som händer på ön stannar på ön.

Robinson-Mattias kamp som tittarna inte fick se – inspelningen avbrötsBrand logo
Robinson-Mattias kamp som tittarna inte fick se – inspelningen avbröts

Clara Henrys ord om intima händelsen i Robinson

När deltagaren Clara Henry, 26, gästar Youtube-serien Paradrätten med Sofia Dahlén berättar hon om en intim spaning hon gjorde på ön.

– Absolut utan att hämna några namn så var det ju två personer som hade en extremt sexuell energi tillsammans som en gång, säkert ett flertal gånger, men som jag en gång såg försvinna ut i skogen och som sa att de skulle samla ved, berättar Clara Henry och fortsätter:

– Och sen efter timme kommer den ena tillbaka, tomhänt. Och ungefär fem minuter senare kommer den andra tillbaka, tomhänt.

FOTO: TV4

Annons