Claes af Geijerstam om åldersskillnaden med frun Nina – skiljer 26 år

Claes af Geijerstam, mer känd som Clabbe, är lyckligt gift med sin Nina sedan tretton år tillbaka.
Det skiljer 26 år emellan makarna – vilket kan sticka andra i ögonen, säger han till Aftonbladet.
– Folk har alltid åsikter, men det är ingenting att ha någon åsikt om.

Claes ”Clabbe” af Geijerstam, 75, är känd för ett flertal saker. Genom sin karriär har han testat på flera saker som att ha varit DJ, musiker, kompositör, radiopratare och han har även varit en av jurymedlemmarna i Idol.

I en intervju med Aftonbladet berättar han om uppdraget på TV4 när han satt i juryn. På frågan om de var mer raka rör förr i programmet svarar han:

LÄS MER: Phillip och Jennifers relation idag – lyckan i skidbacken

– Nja, jag tror att de agerar efter hur konceptet ändras och gör det program de vill göra. Jag tror att de har kommit fram till att de ska jobba på det här sättet. Idols genomslagskraft var att vi kunde säga till någon att den inte var bra. Men sensationseffekten är överspelad. Idag ska det vara bra stämning hela vägen, det är inte rolig tv att vara så tuffa som vi var.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Claes om åldersskillnaden med frun Nina

Claes är gift med sin fru Nina af Geijerstam, 48, sedan tretton år tillbaka. Det skiljer 26 år emellan makarna, vilket folk först hade åsikter om när de blev ett par. Men kärleken håller i sig för Clabbe och hustrun Nina – trots alla pekpinnar.

– Det är verkligen helt underbart och problemfritt. Jag fick också en familj att ta hand om. Jag fick två barn på köpet och jag har engagerat mig mycket i dem. Det har varit jättekul. Jag har ju inga barn själv så det var på tiden att jag fick det.

Han berättar vidare om åldersskillnaden och säger att den inte spelar någon roll.

– Folk har alltid åsikter, men det är ingenting att ha någon åsikt om. Om två människor möts och blir kära i varandra och kärleken består, vad ska man göra åt det? Tycker man om varandra och vill vara tillsammans för att man älskar varandra, då räcker det bra tycker jag, säger Claes ”Clabbe” af Geijerstam till Aftonbladet.

Läs också: Idol-Caspar nära döden – avslöjandet om livsfarliga tillståndet: ”Kan inte leva”

Läs också: Så gick det sen för sågade och hånade Idol-deltagarna

Senaste nytt