Ciaras vassa pik mot maken Måns Zelmerlöw

Ciaras pik mot Måns Zelmerlöw

Makarna Ciara och Måns Zelmerlöw bor i London vilket innebär en hel del resande till och från Sverige för Måns.
På sin Instagram ger Ciara nu en vass pik mot maken och hans frånvaro i hemmet.

I september sa artisten Måns Zelmerlöw, 33, ja till sin brittiska kärlek Ciara Zelmerlöw (tidigare Jonson), 32, under en kärleksfull bröllopsceremoni i Kroatien. På plats under kärleksdagen var en rad kändisar, där bland Carola, Sarah Dawn Finer och Oscar Zia.

Bröllopet i Kroatien ägde rum drygt tre år efter att Måns och Ciara träffades för första gången 2016. Paret blev snabbt förälskade och det dröjde inte länge innan de förlovade sig. 2018 välkomnade paret sitt första gemensamma barn, sonen Albert, 1, och under graviditeten sa Måns hejdå till Sverige och flyttade till London på heltid. Där bor paret tillsammans med sonen Albert och Archie, som är Ciaras son från en tidigare relation.

Måns Zelmerlöw lär sonen svenska

Under hösten 2019 berättade Måns Zelmerlöw att paret planerar att flytta till Sverige i framtiden. Inför den kommande flytten har Måns redan börjat att förbereda sonen Albert på en framtid i Sverige.

– Jag pratar bara svenska med honom, så vi hoppas att det blir så. Och vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma, berättade Måns till Expressen.

I dagarna avslöjade även Ciara Zelmerlöw att hon börjat förbereda sig inför en vardag i Sverige. På sin Instagram story delade hon nämligen med sig av beslutet att hon under 2020 ska lära sig svenska – och letade efter en privatlärare bland sina följare.

”2020 är året jag ska lära mig svenska. Letar efter en privat svenskalärare. Finns det någon där ute som vill lära oss svenska? Ännu bättre om du är en attraktiv svensk man.”, skrev Ciara på Instagram.

Ciaras vassa pik mot Måns

Eftersom paret fortfarande bor i London innebär det en hel del resande för Måns Zelmerlöw som har en stor del av sin karriär hemma i Sverige. I ett nytt inlägg på sin Instagram story hyllar hustrun Ciara sin make – men passar även på att pika honom för sin frånvaro i hemmet.

Ciara har fotat av en pastarätt och skriver hyllande till bilden:

”Min man är bättre än din”

Men hyllningen av Måns övergår snabbt till en vass pik. Fortsättningsvis skriver Ciara nämligen inom parentes:

”När han är hemma. Vilket han aldrig är”

FOTO: TT/Karin Törnblom