Ciara Zelmerlöws son akut till sjukhus – orden om dramatiska händelsen

13 maj, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Ciara Zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw brukar ofta uppdatera på sociala medier,
men den senaste tiden har det varit tyst från hennes håll.
Nu öppnar hon upp om den dramatiska sjukhusvistelsen med sonen.
Annons
Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"
Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Ciara Zelmerlöw, 34, och Måns Zelmerlöw, 35, väntar sitt andra gemensamma barn. Paret har sonen Albert, 3, tillsammans och från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie, 8.

Familjen Zelmerlöw bor på landsbygden en bit utanför London i Storbritannien.

Ciara Zelmerlöw om namnvalet till bebisen

Under en frågestund på Instagram är det en följare som undrar om paret har några namnförslag till bebisen. Ciara avslöjar att de har en lista, men att de har problem att välja ett som funkar.

”Vi har våra favoriter! Det är så svårt att hitta namn som funkar på både svenska och engelska. Jag tror att den här listan kommer fortsätta växa”, skriver Ciara.

Däremot finns det en liten detalj paret Zelmerlöw vill hålla hemligt än så länge. Det var nämligen när Ciara fick en fråga av en följare om de visste könet på barnet än som hon svarade:

Annons

Vi vet, ja. Vi håller det för oss själva för stunden.

Så om den femte familjemedlemmen blir en flicka eller en pojke och vad makarna Zelmerlöw väljer för namn får vi helt enkelt vänta och se!

Ciara Zelmerlöws son till sjukhus – nu berättar hon om dramatiska händelsen

Ciara är aktiv med att uppdatera sina följare på sociala medier, men det har varit tyst från Ciaras sida ett tag. Nu avslöjar hon anledningen till tystnaden. På Instagram berättar hon om den dramatiska händelsen. Äldsta sonen har nämligen legat på sjukhus.

”Det har varit lite tyst här bort. Min största pojke var väldigt sjuk för ett par dagar sen, vilket resulterade i ändlösa timmar på akuten”, skriver Ciara och fortsätter:

”MEN vi är hemma och han är glad och okej och tillbaka till sitt vanliga jag. Tack till superpappa för att vara, bra och super.”

Vad skönt att Archie är tillbaka på fötterna igen. Krya på dig!

Ciaras son Archie. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons