Ciara Zelmerlöws oväntade besked om flytten med maken Måns

Måns och Ciara Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw har länge pratat om att de vill flytta till Sverige.
Nu verkar det som att makarna har tänkt om.
– Det är lite svårt just nu, förklarar hustrun på Instagram.
Måns Zelmerlöws kryptiska barnsbesked: ”Sugen”
Slå på ljud

Det var i september som artisten Måns Zelmerlöw, 34, gifte sig med sin Ciara Zelmerlöw, 33. Paret träffades på ett bröllop 2016 och till en början var det ett långdistansförhållande mellan Storbritannien och Sverige. När Ciara, som har sonen Archie från en tidigare relation, blev gravid med Albert, 2, bestämde sig Måns för att flytta. Numera bor den lilla familjen i London där de verkar trivas bra.

I höstas avslöjade Måns dock att han och hustrun inte kommer att bo i Storbritannien för alltid.

– Vi kommer att flytta tillbaka till Sverige någon gång, det är vi båda överens om, sa artisten till Expressen i oktober.

Ciara Zelmerlöw om stora saknaden

Trots att Måns Zelmerlöw inte längre bor i Sverige besöker han sitt hemland med jämna mellanrum. Det är då främst i jobbsyfte och under sina vistelser brukar han passa på att synas i tv-rutan.

Ciara har vid flera tillfällen uttryckt sitt missnöje över att maken reser så pass ofta som han gör. När han tidigare i år åkte till Australien berättade Ciara om känslorna inför att återigen tvingas säga farväl.

”En vecka utan vår klippa. Hoppas ni tar hand om honom väl Australien”, skrev Ciara Zelmerlöw i ett inlägg på Instagram då.

När Måns väl är hemma tar familjen väl tillvara på tiden tillsammans. I sociala medier får följarna ofta se dem åka på utflykter och hitta på roliga aktiviteter ihop.

Nya orden om flytten med Måns

Den senaste tiden har Måns tillbringat ovanligt mycket tid ihop med hustrun och sönerna. Med anledning av coronapandemin har han inte kunnat resa lika mycket som tidigare.

Just nu befinner sig familjen Zelmerlöw i Sverige, vilket har fått en följare att undra hur makarna tänker kring flytten. På sin Instagram story avslöjar Ciara nu att hon och Måns har tänkt om kring var de vill bo någonstans.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Det är lite svårt just nu när pojkarna går i skolan i Storbritannien och på grund av mitt jobb. Kanske att vi flyttar en dag när vi är gamla och grå”, skriver Ciara och förklarar att de trivs bra med beslutet i nuläget:

”Just nu funkar det perfekt att kunna åka till sommarstugan och få det bästa av två världar”.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN