Ciara Zelmerlöws ilska efter Måns beteende under graviditeten: “Ute på riktigt tunn is”

Måns & Ciara Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu berättar Ciara om en stor miss om Måns har gjort.
”Ute på riktigt tunn is”, skriver hon.
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Slå på ljud

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i många år. 2019 tog de det stora steget att bli äkta makar och lever nu ett liv tillsammans i Ciaras hemland, England.

Tillsammans har de sonen Albert och från en tidigare relation har Ciara också sonen Archie. Makarna har försökt få barn under en längre tid men har drabbats av flera missfall.

Men nu väntar de sitt andra gemensamma barn ihop. Det var i slutet av mars tidigare i år som de avslöjade den stora nyheten.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skrev Måns då.

Ciaras egna ord om graviditeten – så hanterar hon oron

I en stor intervju med Mama berättar Ciara om hur graviditeten har varit.

– Fysiskt har jag mått det bästa jag har mått hittills av alla (7!) graviditeter jag har haft. Mentalt måste jag erkänna att jag kämpar med att vara så överväldigande glad för hur långt vi har kommit så här långt. Jag vill inte ha negativa tankar - men jag kämpar med att se min kropp gå igenom sådana fysiska dramatiska förändringar. Min kropp har gått igenom mycket, och det märks! Jag måste prata mig ur den osäkerheten, säger hon.

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

På frågan om hon, på grund av sina tidigare erfarenheter, är orolig under denna graviditet svarar hon:

–Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Förhoppningsvis har det gjort oss starkare, och jag hoppas att vara öppen om våra erfarenheter kan hjälpa andra i en liknande sits att känna att de inte är ensamma. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag.

Ciara Zelmerlöws ilska efter Måns beteende under graviditeten: “Ute på riktigt tunn is”

Måns har stått vid Ciaras sida under hela resan, men ibland kan han också göra fel.

På Instagram avslöjar Ciara nu en stor tabbe som Måns gjort.

”Den här flaskan av mitt favoritvin har varit i hyllan och desperat räknat ner dagarna tills den kan man bli öppnad av mig.. och bara mig. Men ikväll hittades flaskan tom och slängd i soporna”, skriver hon och fortsätter:

”Måns, du är ute på riktigt tunn is!”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!