LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ciara Zelmerlöws avslöjande om sonen Albert: ”Geni”

27 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw har två gemensamma barn.
Nu berättar Ciara om begåvningen sonen Albert besitter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, har varit gifta sedan 2019. Ciara kommer från England och idag är paret bosatta i London.

I somras blev de föräldrar till sitt andra gemensamma barn, Ossian som nu är lett halvår gammal. De har dessutom sonen Albert, 4, ihop och Ciara har sonen Archie, 6, från en tidigare relation.

Måns Zelmerlöws hektiska schema – pendlar

Måns har en fullspäckad kalender och han är just nu aktuell med förberedelserna för den nya konserten Vårskrik som är i full gång. Dessutom spelar han in en ny säsong av Masked singer.

Paret är som sagt bosatta i London till vardags men på grund av att Måns jobbar mycket i Sverige blir det en del pendlande för hans del. I en tidigare intervju med Hänt har Måns berättat om hur det funkar att pendla mellan länderna.

Annons

– Det är klart att det är ett pusslande. Men det har alltid varit så att jag har pendlat men nu har det varit lite mer än vanligt men jag har en väldigt stöttande familj. När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma så då är jag familjefar hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där, sa då Måns och fortsatte:

– Sen är vårturnén faktiskt i Sverige och England, så det är något nedslag i UK också.

Sångaren berättar även att det bästa med att vara pappa är att få komma hem till sin familj och när barnen kastar sig i hans famn.

– Det är att komma hem och få den enorma helt ofiltrerade glädjen när man kommer. Barnen bara kastar sig i ens famn, säger han.

Ciara Zelmerlöws avslöjande om sonen: "Ett geni"

Ciara delar ofta med sig av familjelivet på Instagram och ger hennes följare en inblick i deras liv i London. Nyligen hade hon en frågestund och frågorna strömmade in. En följare ställer frågan:

Annons

"Hur är din svenska nu för tiden? Kan Albie svenska?"

Ciara berättar att hennes svenska inte är den bästa men att parets äldsta gemensamma son, har en naturlig fallenhet.

"Min svenska är... tveksam. Jag har försökt lära mig på flera olika sätt, men jag har kommit på att det bästa sättet för mig att lära mig är att vara runt er underbara människor och lära mig från vardagslivet. Det kommer kanske ta ett tag, men långsamt förstår jag mer och mer", svarar Ciara och fortsätter:

"Ja, Albie är nästintill flytande och är därför, enligt mig, ett geni"

FOTO: Skärmdump från Ciara Zelmerlöws Instagram story.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons