LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ciara Zelmerlöw visar upp gravidmagen – se bilderna här

25 maj, 2023 
Måns och Ciara Zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw delar nu med sig av några privatabilder – där hon visar upp sin gravidmage.
Se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked SingerBrand logo
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Måns och Ciara Zelmerlöw är kändisparet som de allra flesta känner till. Nyligen var faktiskt båda två högaktuella i tv-rutan – i samma tv-program. Detta då Ciara var med som en av de tävlande i Masked singer, där Måns sitter i juryn.

Ciara berättade nyligen i en intervju med Hänt att hon var tvungen att hemlighålla sin medverkan i programmet.

– Det fanns gånger då jag och Måns var på flygplatsen samtidigt. Jag såg honom på flygplatsen och behövde gömma mig i olika butiker så att han inte skulle se mig. Jag visste vilka ställen på flygplatsen han brukade gå till så jag gjorde allt för att undvika honom, sa Ciara till Hänt och fortsätter:

Annons

– Lögnerna jag sa till honom var förfärliga, och ju längre tiden gick desto värre blev dem men ändå förstod han ingenting. Jag kunde säga vad som helst till honom, jag hade kunnat säga att jag var på månen och han hade bara svarat "okej". Han lyssnade inte på vad jag sa överhuvudtaget. Det är så typiskt män, säger hon.

Masked singer
Måns och Ciara i Masked singer. FOTO: Pillan Thelaus

Ciara Zelmerlöw visar upp gravidmagen – bilderna visar lyckan med Måns

Måns hade alltså ingen aning om att hans fru var med i tv-programmet, och blev minst sagt chockad när hon tog av sig sin mask. Men att vara med i tv-program är inte det enda som Ciara och Måns har gemensamt – de har även två barn tillsammans. Ciara har även en son sedan en tidigare relation.

Annons

Nu visar Ciara upp sina gravidbilder, från när hon och Måns väntade sonen Albie. På Instagram skriver hon om lyckan över att fått ha blivit mamma till tre söner:

”Idag, minus fem år sedan (och minus min hårlinje, och midja, och bröst faktiskt. Jag menar allt har ju gått utför om jag ska vara ärlig) Swipa för den sexiga verkligheten.) Kan inte förstå att vi var påväg att möta vår lilla svenska köttbulle här,” skriver hon och taggar Måns i inlägget.

Se bilderna här:

Annons