Ciara Zelmerlöws vassa pik – efter Måns drag mot hennes gravidkropp

Ciara Zelmerlöws gravidmage andra barnet

Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra barn med Måns Zelmerlöw. Nu visar hon upp en bild på hur sin gravidkropp, och skickar en pik till Måns.
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw 35, och hans fru Ciara Zelmerlöw, 34, är höggravida och väntar sitt andra barn. De bor tillsammans i London och har sonen Albert, 4, och Ciara har sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Ciara och Måns har varit tillsammans under en längre tid men kärlek vid första ögonkastet var det inte för den brittiska skådespelaren. I en intervju med Jenny och Niklas Strömstedt i deras tv-program berättade Ciara om första gången hon träffade Måns.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, sa hon då.

Måns om att bli pappa igen

Trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet blev de till slut ändå ett par och kärleken har blomstrat mellan dem. I en tidigare intervju med Aftonbladet har Måns berättat om hur lycklig han är att hans fru väntar barn och att han ska bli pappa igen.

– Vi har det väldigt, väldigt bra. Vi får barn snart och vi älskar varandra väldigt, väldigt mycket.

Han fortsätter och berättar om sina sommarplaner.

– Jag har en sommarturné som kommer som är fem plus med premiär nu den fjärde juli och sedan så får vi barn! Så det är en solklar fem plus, sa Måns till Aftonbladet.

Måns verkar oerhört lycklig i sin relationen med Ciara och längtar till att bli pappa igen. Men Ciara går i andra tankar.

Ciaras vassa kommentar till Måns

Den brittiska skådepelelaren börjar nu tappa lusten efter Måns drag mot hennes gravidkropp. Ciara publicerade ett inlägg på Instagram där hon visar upp hur Måns utnyttjar hennes växande gravidmage – som ett tillfälligt barbord åt ett vinglas.

Fru, håll mitt vin. Att slå i ansiktet eller att inte slå i ansiktet? Det är en balansgång, skriver Ciara på Instagram.

I bildspelet framkommer det också att det är en hjärtlig jargong mellan paret då de skrattar åt situationen.

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

FOTO: TT, InstagramS

FRÅN FÖRSTASIDAN