Ciara Zelmerlöw ryter ifrån – markeringen efter kommentaren om graviditeten

Ciara Zelmerlöw, Måns Zelmerlöw

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu ryter Ciara ifrån efter en kommentar hon fått under graviditeten.
Läs här!
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i många år. 2019 tog de det stora steget att bli äkta makar och idag bor de i Ciaras hemland, England.

Tillsammans har de sonen Albert och från en tidigare relation har Ciara också sonen Archie. Makarna har försökt få barn under en längre tid men har drabbats av flera missfall.

Men nu väntar de sitt andra gemensamma barn ihop. Det var i slutet av mars som de berättade om den glädjande nyheten.

Ciaras egna ord om graviditeten – så hanterar hon oron

Totalt sett har Ciara varit gravid sju gånger och med tanke på tidigare erfarenheter har det inte varit helt lätt för henne att njuta av denna graviditet. I en intervju med tidningen Mama har hon berättat om hur graviditeten har varit och hur hon har kämpat för att hantera oron.

– Fysiskt har jag mått det bästa jag har mått hittills av alla sju graviditeter jag har haft. Mentalt måste jag erkänna att jag kämpar med att vara glad för hur långt vi har kommit. Min kropp har gått igenom mycket, och det märks! Jag måste prata mig ur den osäkerheten, berättar hon innan hon fortsätter:

–Vi hade tre missfall i följd, två av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag.

Nanne Grönwalls tunga sjukdomskamp: ”Tufft att andas”

Se klippet här!

Ciara Zelmerlöw ryter ifrån efter kommentaren om graviditeten

På sociala medier kan man följa Ciaras gravidresa och häromdagen fick man se att hon var irriterad över en situation som uppstod i kommunaltrafiken.

”Gravid i vecka 29 och fullpackat tåg. Inte en enda erbjudan om att få ett säte. Åh britter, ni är något utöver det vanliga”, skrev hon på Instagram story följt utav en skrattemojii.

Men hennes ord skapade starka reaktioner, framförallt hos en följare som kände sig tvungen att kommentera.

”Graviditet är inte en sjukdom. Gravida kvinnor kan stå upp. Hur vet att de som sitter där inte har en sjukdom och sitter ner på grund av det?”, skrev personen.

Och kommentaren fick Ciara att ryta ifrån på skarpen.

”Ah måste ha missat det Nicco, förlåt. Så, när du var gravid med dina barn, brukade du…Oj, vänta”, svarade hon då och syftade på att han troligtvis inte vet vad han pratar om.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!