TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ciara lämnad ensam över påsk – vet inte var maken Måns Zelmerlöw är

29 mar, 2024 
måns ciara zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw har ingen aning om var hennes make och barn är.
Hon vet tydligen inte ens i vilket land Måns befinner sig i...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Måns Zelmerlöw, 37, och Ciara Zelmerlöw, 36, gifte sig sommaren 2019 på en ö i Kroatien. Platsen var noga utvalt, då det är samma ställe som Måns två år tidigare gick ner på knä på och frågade den stora frågan!

Idag är paret bosatta i en ort strax utanför London med sina söner Ossian och Albert. Måns fick även en bonusson när han föll för Ciara – då hon har Archie från en tidigare relation.

Firar påsk på olika håll – Ciara har inte koll

Som de allra flesta svenskar vet är Måns en ständigt aktuell person med sin fullproppade karriär. Men så är även Ciara, som kanske inte är lika känd i Sverige, men nu är även hon aktuell här! Ciara har nu utställningen ”She” på Petter Stordalens hotell At Six i Stockholm. Som om inte de vore nog arbetar hon även med teatern Kalenderflickorna i London vid sidan om. Hon har alltså fullt upp och kommer inte att fira påsk med sin familj, berättar hon för Expressen.

Annons

När hon pratar med tidningen säger hon att hon inte har fullkoll på vad Måns gör med sönerna, nu när hon arbetar i London.

– Jag tror nog att killarna ska åka skidor. Vi hade en resa planerad för att åka till Österrike och ha en härlig semester där. Jag tror att de förmodligen fortfarande kommer åka och njuta av det. Och ha lite pojktid, säger Ciara.

– Men det blir en påsk till, förhoppningsvis.

Om man kikar på Måns Instagram kan man se att Ciara delvis har rätt – de åker skidor, men inte i Österrike.. Måns har nämligen postat en bild från Sverige och skriver:

”Den mest barnvänliga skidresorten i Europa? Jag tror så!”, och taggar Lindvallen.

Hänt har sökt Måns Zelmerlöw.

Annons