LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw och Ciara delar på sig – familjepusslet går inte ihop

01 mar, 2024 
Linn Seipel
Måns Zelmerlöw har flera spännande nyheter när det kommer till karriären – något som dessvärre slagit desto hårdare mot familjelivet med hustrun Ciara.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”Brand logo
Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”

Måns Zelmerlöw, 37, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 36, gifte sig sommaren 2019, på en vacker ö i Kroatien – på samma plats som Måns två år tidigare friade på. Ceremonin ska ha varit väldigt vacker och under vigseln uppträdde artistvännerna och kollegorna Sarah Dawn Finer och Oscar Zia för brudparet.

Idag är paret bosatta i England, utanför London, tillsammans med sina söner Ossian och Albert. Ciara har sedan innan också sonen Archie från en annan relation, som bor med paret på deltid.

Måns Zelmerlöw om svåra tiden – med barnen och hustrun Ciara Zelmerlöw

Eftersom Måns fortfarande har mycket kopplingar till Sverige innebär det en del pendlande. Något som inte alltid är lätt, berättar han för Lotta Bromé i Mix Megapol.

Annons

– Det är ju ett pussel hela tiden, och just i de här perioderna också då jag flyger mycket så är det väldigt svårt. Men vi löser det, säger han i programmet och syftar på familjelivet med hustrun.

Nu har det blivit extra mycket av den varan, då han arbetat med ett nytt album för första gången på många år – och som dessutom för första gången någonsin är på svenska!

– Jag har inte varit sugen på att skriva på länge. Sedan satte jag mig och började skriva på svenska för först gången och fick sådan tokfeeling, så nu har jag liksom skrivit 20 låtar på bara några veckor på svenska. Det blir en svensk platta tänker jag. Jättekul, berättar Måns.

Därför har Måns Zelmerlöw lämnat familjen i London

Men det går inte att skriva hemma i London med familjen, berättar han, vilket fått honom att tvingas vara åtskild från dem ett tag.

– Nej, det är när jag är här [Sverige, reds anm]. Det är så mycket barn och sådär som springer omkring så det blir väldigt lite låtskrivande.

Vidare berättar Måns om ett beslut sonen tagit som han inte är helt tillfreds med.

– Han börjar på cheerleading nästa vecka. Det är jag sådär nöjd med. Ciara är väldigt nöjd.

Måns menar att han hade gärna sett att sonen började med bollsport, men vill inte heller stå i vägen för sin sons önskan.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons