LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns och Ciara Zelmerlöws lyxiga semester – bilderna från stranden

22 okt, 2023 
Linn Seipel
Måns och Ciaras avklädda semesterbild
Om det är något Ciara och Måns Zelmerlöw gillar – så är det att resa!
Nu är paret iväg på en underbar lyxsemester igen, och till följarnas glädje får man se en glimt av den genom deras vackra bilder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par sedan 2015, och 2019 ringde bröllopsklockorna. Idag har kärleksparet två gemensamma söner, Albert och Ossian, och sedan tidigare relation har Ciara även sonen Archie som Måns blivit bonuspappa till.

För de som följer Ciara och Måns på Instagram kommer det nog inte som en chock att paret varit på ännu en resa. Att åka iväg verkar vara en passion de delar. Till följarnas förtjusning delar de också ofta med sig av härliga semesterbilder på familjen vid underbara sandstränder, ljusblåa hav och god mat.

Annons

Under sensommaren reste de till Kreta i Grekland, och bara för någon vecka sedan befann sig Måns och Ciara i Barcelona.

Ciara Zelmerlövs lyxiga semesterbilder

Under lördagen dök det en ny semesterbild i Ciara Zelmerlöws flöde. På den ser man henne med blött hår sittandes på en stenstrand i solnedgången, även denna gång på Kreta. I caption står det ”RESET”. Det vill säga ”ladda om” på svenska.

Måns Zelmerlöws avklädda semesterbild

I Ciaras stories fick man se lite mer miljöbilder från den lyxiga semestern, medan Måns la upp en härlig bild på sig själv, som nybadad!

Annons
ciara zelmerlöw semesterbild
Ciara zelmerlöw semesterbild
Annons
måns zelmerlöw avklädda semesterbild

FOTO: TT/Instagram

Annons