Christopher Da Silva avslöjar fusket i Robinson – det får tittarna inte se

Christopher Da Silva avslöjar fusket i Robinson – det får tittarna inte se

Finalveckan i Robinson är runt hörnet.
Nu avslöjar deltagaren Christopher Da Silva fusket i den senaste tävlingen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”
0:50

Efter reklamen: Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”

(0:50)

Slå på ljud

Finalveckan av Robinson 2023 är äntligen här och deltagarna har nu börjat åka ut som på ett löpande band.

I gårdagens öråd var Elin Ambrosiani, 41, den deltagare som fick flest röster men tack vare de tre återstående ödesurnorna fick hon ytterligare en chans att hålla sig kvar i tävlingen. I duellen valde hon Camilla Salén Sjögren, 59, som sitt motstånd och det hela slutade med att det var Camilla som tvingades lämna Robinson.

I kvällens avsnitt kommer Amanda Eliasson, 28, tillbaka efter att ha vunnit Gränslandet och på så sätt är det Christopher Da Silva, 24, som behöver lämna äventyret på ön efter en tävling som gick ut på att deltagarna skulle svara på påståenden som antingen var sanna eller falska samtidigt som de balanserade på ett redskap ute i vattnet.

Christopher Da Silva avslöjar fusket i Robinson

När Hänt når Christopher och frågar om det fanns någon som fuskade i tävlingen berättar han att det var han själv som fuskade.

"Nej det var nog mest jag som fuskade, jag var så otroligt matt i psyket kom jag ihåg så jag kollade bara på vad Sanna svarade så gjorde jag detsamma som henne för jag trodde hon var smart", skriver Christopher i ett meddelande.

Det var en väldigt spännande tävling då Sanna Strand, 51, Pernilla Block, 51, och Christopher alla tappar balansen och ramlar i vattnet samtidigt. Men trots det var det Christopher som hamnade i plurret först och tvingades lämna.

"Om jag bara inte hade börjat gå upp från 10 sekunder, utan istället börjat som Pernilla och Sanna runt 5 sekunder så hade jag fan varit kvar!!! Är så otroligt revanschsugen!", skriver han till Hänt.

Deltagarna börjar med andra ord att sina och snart kan vinnaren av Robinson 2023 att koras.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN