Christina Schollins uttalande om Pernilla Wahlgren – tar avstånd: ”Vi är inte...”

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.

Christina Schollin och dottern Pernilla Wahlgren har mycket gemensamt.
Nu avslöjar Christina dock något oväntat som hon delar med dottern... nämligen en detalj kring sexlivet.
Läs allt här!
Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Slå på ljud

Skådespelaren Christina Schollin, 84, och maken Hans Wahlgren, 85, har fyra barn tillsammans; Peter Wahlgren, 59, Niklas Wahlgren, 57, Pernilla Wahlgren, 54 och Linus Wahlgren, 45. De tre sistnämnda är idag välkända namn i Sveriges underhållningsindustri.

Pernilla är Christinas enda dotter och de har en nära relation till varandra. Nu avslöjar Christina något otippat som hon har gemensamt med dottern – en detalj om hennes sexuella preferenser.

Christina Schollin visar upp lyckan efter pandemin

Varje sommar samlar Christina Schollin sina vänner för att fira den årliga Christina-dagen, det vill säga dagen i almanackan då Christina har namnsdag.

Till följd av coronapandemin har Christina dock tvingats ställa in firandet två år i rad, men efter att restriktionerna lättade hade Christina möjligheten att hålla i det efterlängtade firandet igen.

Här får ni litet bilder från min årliga Fruntimmersfest som går av stapeln varje år den 24/7 på Christina-dagen! I år var det den 30:e gången!!!! Sååå glada vi var att ses efter 2 pandemi-år”, skriver hon på Instagram.

Christina delade bilder från firandet där hon hade samlat 15 av sina nära Christina-vänner. De umgicks runt poolen och drack bubbel ihop.

Christina är med andra ord en mästare på att njuta av livet, men det finns något hon inte njuter av – en gräns hon inte vill överträda i sexlivet med Hans. Vad då?

Christina Schollins uttalande om Pernilla Wahlgren – tar avstånd

På Instagram delar nu Christina Schollin ett bildspel med bilder från härliga semesterdagar i Spanien respektive Sverige. Bilderna föreställer henne själv och dottern Pernilla.

I texten under bilden jämför hon likheterna mellan dem båda, när de sitter på var sin uppblåsbar flamingo i poolen.

I vissa kretsar kan en flamingo signalera att man lever ett swingersliv, det vill säga att man tycker om att byta partners. Christina förklarar att varken hon eller dottern Pernilla är involverade i sådana typer av aktiviteter, men att de däremot båda två njuter av uppblåsbara flamingos i poolen.

Sådan dotter i Spanien Pernilla Wahlgren - sådan Mor i Sverige. Obs! We like to swim - but we are not swingers!”, skriver Christina med glimten i ögat.

Det verkar som att de båda tar avstånd från swingerslivet, men att de båda däremot njuter av att leka med uppblåsbara flamingos i poolen. Härliga bilder hur som!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN