Christina Schollins uppgörelse med sonen Peter – efter skilsmässan

Christina och Peter

Peter Wahlgren separerade nyligen från exet Michaela Wahlgren och sålde lyxvillan i Dalarna.
Så vart bor han nu? Det kan Hänt berätta!
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

De flesta vet vilka som tillhör familjen Wahlgren. Det första namnet man tänker på är kanske den ständigt aktuella Pernilla, 54, sedan har även bröderna Niclas ,56, och Linus Wahlgren,45, gjort en strålande karriär i rampljuset.

Sedan är det brodern Peter Wahlgren,58, som valt att inte vara offentlig. De senaste åtta åren har han inte heller bott i Stockholm, där resten av hans familj bor. Peter flyttade nämligen upp till Stora Skedvi i Dalarna och drömmarna om ett hus vid vattnet blev verklighet.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, har Peter tidigare berättat om flytten för Östersunds-posten.

Se när Christina Schollin tatuerar sig

Se klippet här!

Breaking
SVT-profilen skiljer sig från yngre hustrun Sophia efter 30 år

Peter Wahlgren sadlade om till brandman

Trots att Peter är fåordig om sitt privatliv har hans bror och mamma Christina Schollin lyckats uttala sig om hans liv.

– I 27 år jobbade han på bank, och så träffade han en 20 år yngre flicka som var från Borlänge. Han hade fått nog av banklivet, har Christina tidigare berättat i SVT:s talkshow Skavlan.

Även Niclas har berättat om Peters liv och då sa han även att Peter skilt sig. Det var i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast som han berättade lite smått och gott.

– Han har ju jobbat för en stor bank som valutahandlare i, jag tror han höll på i 28 år, tills han flyttade. Han gifte sig, nu är han skild, han är misslyckad han med, sa Niclas och fortsatte:

– Han flyttade till Dalarna och där finns det ju inte någon storbank som man kan jobba på, han var ju trader, så han sadlade om och blev brandman. Så han är brandman idag.

Peter och Michaela skilde sig – sålde huset för 7 miljoner

Det var under 2016 som Peter gifte sig med Michaela Wahlgren och vid 51 års ålder fick Peter sitt första barn Hugo, 7.

Det forna paret bodde i en lyxvilla i orten Stora Skedvi, som är nära till Falun och skidområdet Romme.

Men Peter och Michaela valde att gå skilda vägar och därför las deras lyxhus ut till försäljning i höstas. Utgångspriset för villan, som har en tomtarea på hela 5 000 kvadratkilometer, var 6 500 000 kronor. Prislappen slutade dock enligt mäklarsidan på hela 7 miljoner kronor.

Peter Wahlgren är nu skriven hemma hos mamma och pappa

Så vart har Peter tagit vägen nu, när han sålt lyxhuset och skilt sig? Enligt folkbokföringen är Peter faktiskt skriven hemma hos mamma Christina och pappa Hans Wahlgren i Stockholm. Även sonen Hugo är skriven på adressen.

Sen om Peter och sonen faktiskt bor där är oklart. Men förmodligen har de åtminstone valt att flytta till Stockholm då de valt att skriva sig i Värmdö kommun.

Hänt har sökt Christina Schollin.

SENASTE NYTT!