LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollins panik med huset – vill inte bo kvar: ”Råttbajs i sängarna”

20 jun, 2024 
Linn Seipel
Nu avslöjas nya problem i Christina Schollins hus som kan ligga till grund att de inte blir sålt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Christina Schollin, 80, har ännu inte fått huset i Casa Angel, i spanska Nerja, sålt. Huset lades för första gången ut för försäljning redan i fjolår, för att därefter tas ner och annonseras ut på nytt i början av 2024. Ansvarige mäklaren på Notar, Emma Sabovic, berättade nyligen för Hänt om hur detta kommit sig.

– Huset lades upp för ungefär tolv veckor sedan och den blev såld, kan man säga. Eller reserverad var den. För här reserverar man först och går därefter till köpeavtal, förklarade då Emma och fortsatte:

– Men tyvärr fick köparna inte lån så då tog vi tillbaka den till marknaden igen. För när man reserverar i Spanien så tar man bort den från marknaden. Den har legat ute hela tiden, men nu är den tillbaka för visning.

Annons

Christina Schollin avslöjar bristerna i svårsålda Casa Angel: ”Mögel”

Men nu är frågan om detta verkligen är hela sanningen. I torsdagskvällens avsnitt av Wahlgrens värld (som ju är inspelat för drygt ett år sedan), avslöjas nämligen att huset drabbats av en råttinvasion. Det är i ett telefonsamtal med dottern Pernilla Wahlgren som Christina beklagar sig över situationen.

– Det är pest och pina. Det går inte att bo här, inleder Christina för att sedan utveckla:

– Det har ju stått tomt sedan i maj så vi kommer till ett hus där det kommit råttor. Det är råttbajs i sängarna. Det är inget kul! Jag kan känna också att det luktar mögel. Nej, jag vill inte bo här, Pernilla!

Pernilla Wahlgren rycker in – betalar för allt: ”Skicka fakturan till mig”

Pernilla börjar lite ödmjukt föreslå för sin mamma att hon kan börja med att vädra ut huset.

– Nej, det måste saneras!

– Men tänk om du bara kunde få dit en städare. Det behöver ju inte vara mögel, det kan vara en unken doft, försöker Pernilla lite snällt och tillägger sedan:

– Så jag tycker att nu bokar du någon och så skickar du fakturan till mig. Så bjuder jag på det.

Huruvida huset är fortsatt belamrat av råttor eller mögel förtäljer inte historien, men avsnittet lär i allafall inte göra den redan svåra husförsäljningen något lättare...

FOTO: Anna Tärnhuvud/TT, Instagram, Wahlgrens värld

Annons