Christina Schollins oro efter sonens försvinnande

Christina Schollin och Linus Wahlgren

Linus Wahlgren har tagit beslutet att försvinna i tre veckor, något som gör mamma Christina Schollin fruktansvärt orolig.
"Sänder en av mina skyddsänglar", skriver hon på Instagram.
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Skådespelerskan Christina Schollin har haft några tuffa veckor i ryggen. Förutom att hennes återkomst till Dramaten närmar sig med stormsteg har hon även kämpat mot förkylningssymtom som satte henne i karantän.

Men i kulisserna finns andra mörka moln som dykt upp på himlen, bland annat med sonen Linus Wahlgren. Han har gått i mamma och pappa Hans Wahlgrens fotspår och har blivit hyllad för sina insatser både i filmer och tv, men även på teaterscenen.

För knappt två veckor sen kom dock det plötsliga beskedet – Linus meddelade att han kommer försvinna under de kommande veckorna. Först med en bild från poolkanten på södra Gran Canaria, då med texten ”väntar”.

Därför försvinner Linus Wahlgren

Bara någon dag senare meddelade han sina följare följande:

”Loggar ut ett tag. Ska bara korsa Atlanten”.

Thorstens känga mot dottern Happys namnbyte: ”Löjligt”

Tillsammans med Casper Janebrink, Ann Wilson, Loreen Talhaoui, Erik Ekstrand och Kenneth Andersson deltar nämligen Linus i Discovers program Över Atlanten. Resan mellan Gran Canaria och Karibien beräknas ta ungefär 18 dagar, men nytt för denna säsong är att kändisbesättningen kommer att segla i en mindre båt än tidigare säsonger.

Linus Wahlgrens mamma Christina Schollin har på sina sociala medier valt att öppet berätta om den oro som hon känner för sonens beslut att delta, att korsa Atlanten kan betyda många faror.

Christina Schollin orolig för sonen Linus

”Hur vuxna barn jag än har klappar mitt modershjärta oroligt när barnen ger sig i kast med utmaningar som kan tänkas våghalsiga”, skriver hon på Instagram.

Christina lugnar förvisso sig själv med att Linus seglat på desto lugnare svenska vatten under sin uppväxt och hoppas att han praktiserar det han lärt sig.

”Jag sänder en av mina skyddsänglar att vaka över dig och er alla på båten under er resa över Atlanten”, skriver Christina.

Linus Wahlgren verkar dock ha varit på strålande humör innan avfärd. Han publicerade bilder från båten tillsammans med de andra deltagarna där han med ett stort leende styr skutan. Bilder som även Christina Schollin delat med sig av.

"Nu är Linus i sitt esse", konstaterar hon och avslutar med:

"De här härliga bilderna får vi nöja oss med tills de kommer hem om tre veckor".

De största kändissnackisarna från 2021

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Cecilia Liljeton/TT

SENASTE NYTT!