Christina Schollins ord om Niclas Wahlgrens kärleksbeslut

Niclas Wahlgren och Christina Schollin

I självbiografin Ett himla liv skriver Christina Schollin vad hon egentligen tycker om sina barns skilsmässor och separationer.
För Expressen berättar skådespelaren om sin förhoppning efter sonen Niclas Wahlgrens kärleksbeslut.

Förra veckan släppte skådespelaren Christina Schollin, 81, sina memoarer med titeln Ett himla liv. Christina har över 60 års erfarenhet av livet i rampljuset och de senaste åren har fansen kunnat följa henne i familjens realityserie Wahlgrens värld.

När Christina Schollin gästade TV4:s Efter fem nyligen pratade hon med programledaren Anna Brolin, 39, om sin relation med maken Hans Wahlgren, 82. Paret träffades där de var i tonåren och har hållit ihop i flera decennium. Men äktenskapet har inte alltid varit en dans på rosor.

– Det var ett pusslande och pysslande med tider och vi jobbade ju på olika håll och kanter. Ibland var jag utomlands och filmade och ibland var Hans nere i Göteborg, förklarade Christina Schollin i Efter fem.

Christina Schollins ord om barnens separationer

I Christinas memoarer skriver hon mer om äktenskapet med Hans men hon nämner även deras barns kärleksrelationer. Makarna har fyra barn tillsammans och av dessa är tre skilda eller separerade. Christina Schollin har inte alltid hållit med dem i deras relationsbeslut.

”Ibland tycker jag att många par ger upp för lätt. Vi har försökt hejda barnen och pratat med både dem och deras partners. Men det är en annan tid nu och skilsmässor är vanliga”, skriver Christina i Ett himla liv.

Förhoppningen efter Niclas Wahlgrens kärleksbeslut

Christinas son Niclas Wahlgren, 53, var tidigare ihop med Mia Bodén. Efter att relationen tog slut träffade Niclas Laila Bagge, 46, men efter ett fyra år långt äktenskap valde de att gå skilda vägar.

Niclas Wahlgren har tidigare berättat att han knappt har någon kontakt med Laila Bagge idag, förutom när det gäller till kommunikationen kring deras son Kit Wahlgren, 7.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra. Men vi är heller absolut inte ovänner med varandra, sa Niclas Wahlgren i NRJ.

För Expressen berättar Christina Schollin nu att hon inte oroar sig över Niclas Wahlgrens kärleksliv och att hon främst är glad över att sönerna har blivit fina personer.

– Det är klart jag vill ju att de alla ska finna lycka och harmoni i livet och hitta någon att leva med. Men om det så är med någon moatjé eller inte, så fixar de det för sig. Det har blivit bra människor av mina barn och det är det jag är gladast för.

FOTO: TÄRNHUVUD ANNA/Aftonbladet/TT, Patrik Österberg/TT

SENASTE NYTT!