LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollins kritik mot Biancas anställdas utseende: ”Slafsig”

16 nov, 2023 
Oskar Fager är en person som står väldigt nära samtliga medlemmar i familjen Wahlgren/Ingrosso.
Nu kommer Christina Schollin med kritik mot honom...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en av Sveriges absolut mest kända familjer och folk som blir vänner med dem blir automatiskt också lite kända. Bland annat har familjevännen Melina Criborn, 33, blivit ett välkänt ansikte och det var också genom Bianca Ingrosso, 28, som Lovisa Worge, 26, och Alice Stenlöf, 27, byggde sina följarskaror.

En annan person som kommit familjen nära är Oskar Fager. Han har bland annat varit med i Wahlgrens värld-teamet bakom kamerorna och han är väldigt nära vän med Benjamin Ingrosso, 26. Han och Benjamin har varit på flera resor tillsammans.

Christina Schollins kritik mot Oskar Fager

Men han är ju också högst delaktig även i Biancas liv. Han är nämligen alltid med i studion när Bianca spelar in sin talkshow BIANCA.

Annons

”Ride or die.”, följt av ett hjärta skrev Bianca till en bild på henne och Oskar.

Men tydligen har även mormor Christina Schollin, 85, ett och annat att säga om Oskar. Nu visar det sig att hon gett honom kritik för att se för slafsig ut.

”Han har fått kritik av Christina Schollin för att se för “slafsig” ut i rutan så nu har han tagit på sig en skjorta”, avslöjar Hanna "Hannapee" Persson i en story på Instagram.

OSKAR FAGER

Christina Schollin har aldrig gästat Biancas talkshow

På söndag sänds det sista avsnittet för den här säsongen av talkshowen BIANCA. I vanlig ordning väntas det bli kändistätt med roliga och härliga samtal och uppträdanden.

Någon som däremot aldrig har gästat Biancas talkshow är Christina Schollin, men annars har nästan alla gästat. Vi har tidigare fått se Pernilla Wahlgren, 55, i hennes fina studio. Vi har även fått se Benjamin och Oliver Ingrosso, 33.

Ibland dyker Oskar upp i bild under talkshowens gång. Då är det oftast för att komma in med mer drinkar eller något annat hjälpmedel som behövs där och då i talkshowen.

Det är troligtvis vid de tillfällena som Christina Schollin har anmärkt på hans klädval, men nu verkar det alltså som att det blir ändring på det.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Instagram

Annons