christina schollin

Christina Schollins glädjebesked med Hans – berättar om stora lyckan

Christina Schollins glädjebesked med Hans – berättar om stora lyckan

Christina Schollin delar med sig av den stora glädjen tillsammans med maken Hans Wahlgren.
På Instagram berättar hon om den stora dagen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan
0:45

Efter reklamen: Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

(0:45)

Slå på ljud

Skådespelerskan Christina Schollin, 85, har många bollar i luften tillsammans med maken Hans Wahlgren, 85. Trots att båda har passerat pensionsåldern för länge sedan har de fortfarande fullspäckade scheman och denna vår har varit extra hektisk.

Nyligen gick de ut med att de inte kommer sälja sitt älskade Casa Angel i Spanien efter mycket velande fram och tillbaka.

Försäljningen av huset stoppas – paret ångrade sig

Det var när paret åkte tillbaka till Nerja i Spanien efter att ha spenderat flera månader i Sverige som de insåg att huset ligger dem alldeles för varmt om hjärtat och att de inte finns någon anledning att sälja det längre.

Efter Christinas olycka i vintras, som resulterade i en bruten ankel påbörjade paret processen att sälja huset för att hitta något utan så många trappor – för att undvika att något liknande skulle hända i framtiden.

Det har gått ungefär två månader sedan operationen och rehabiliteringen går framåt, såpass bra att Christina nu kan gå i trappor igen.

I en intervju med Aftonbladet berättar Christina Schollin att tack vare den lyckade rehabiliteringen stoppade hon försäljningen.

– Vi hann ångra oss i tid, vi tänkte om, säger Christina Schollin och fortsätter:

– Gudskelov gick det aldrig så långt till att det utväxlades handpenning och sånt där som det ska göras. Så vi hann stoppa försäljningen.

Nu när Christina återigen kan ta sig upp och ner i trapporna så ändrades hela inställningen till att sälja Casa Angel.

– Då finns det ingen anledning att flytta ifrån det huset som vi bott i, i 23 år och som vi älskar över allt annat på jorden, säger hon i intervjun.

Christina Schollin och Hans Wahlgrens lycka

Paret har sedan en tid tillbaka varit på den spanska solkusten och utifrån Christinas uppdateringar på Instagram ser de verkligen ut att njuta av tillvaron, vännerna och sitt älskade hus.

Nu kan Christina meddela ytterligare ett glädjebesked. Det är nämligen hennes och Hans årsdag – de har varit tillsammans i hela 66 år, vilket hon uppmärksammar med en bild från när paret var yngre.

"16 april!!! Vi har varit ett par i 66 år", skriver Christina följt av flera röda hjärtan.

Stort grattis på årsdagen!

FOTO: Charles Hammarsten/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN