christina schollin

Christina Schollins bakslag efter husförsäljningen – nya beskedet

christina schollin

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren sålde nyligen sitt paradis i Spanien.
Men nu berättar Christina om bakslaget och frustrationen efteråt.
”Jag vill inte problem i mitt liv”, skriver skådespelerskan.
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel
0:48

Efter reklamen: Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

(0:48)

Slå på ljud

Skådespelerskan och tv-profilen Christina Schollin har många bollar i luften. Den senaste tiden har hon hintat om att hon och maken Hans Wahlgren ska ha köpt ett nytt hus i Spanien. Detta är dock inte bekräftat än av makarna – men följarna har börjat spekulera efter Christians uppdateringar på Instagram.

Men nu berättar Schollin om ovissheten och bakslaget gällande den senaste tiden – efter husförsäljningen i Spanien och skadan som inträffade innan jul.

Christina Schollin om skadan och bakslaget efter husförsäljningen

Det var en tid innan jul som Christina oturligt föll i en trappa och skadade sig rejält. Hon fick åka ambulans och operera foten och har sedan dess synts sitta i rullstol emellanåt.

Men nu verkar hon vara på benen igen, hon övar på att gå och fortsätter samtidigt med återhämtning och vila. Däremot känner hon en frustration över att husförsäljning och lägenhetsköp inte går som det ska.

”Ohhh!!!! I’m so ready! Just nu övar jag mig på att gå, gå, gå och vila, vila, vila!!! Jag peppar mig med goda tankar och jag tillåter mig att erkänna att jag ibland tappar sugen när jag inte orkar göra allt jag vill göra! Och att jag blir frustrerad när inte husförsäljning och lägenhetsköp går som det ska!”, skriver Christina Schollin på Instagram.

Christina Schollin i Nerja, Spanien 2018.

Christina Schollin i Nerja, Spanien 2018.

FOTO: Karin Törnblom/TT

”Jag vill inte ha problem i mitt liv”

Christina fortsätter sedan konstatera att hon har stora beslut att fatta och att hon skulle vilja ha allt klart nu. Hon poängterar att det är frustrerande att behöva vänta.

”Jag vill inte ha problem i mitt liv!!!! Det är stora beslut som ska fattas : Sälja eller inte sälja- köpa eller inte köpa och jag vill bara kunna glädjas åt att vi har bra människor runt oss som hjälper oss att ta rätt beslut och ser till så att allt går rätt till. Jag får öva mig i tålamod!!!! Helst skulle jag vilja ha allt klart Nu så jag kan börja planera och det är frustrerande att behöva vänta — men snart hoppas jag kunna berätta!”

Christina verkar med andra ord vara bekymrad och ha ”dåligt tålamod” som hon beskriver det gällande sina och makens nya beslut kring nytt boende.

Vi önskar Christina och Hans stort lycka till med vad som komma skall!

Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Christina Schollin och Hans Wahlgren.

FOTO: TT

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN