LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollin tog hem saker från Hans begravning – blir uppläxad

01 jul, 2024 
Elvira Reer
Följarna reagerar starkt över Christina Schollin nya Instagram-inlägg.
Detta efter att hon valt att ta hem saker från Hans Wahlgrens begravning.
Annons
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

För en kort tid sedan sen fördes Hans Wahlgren till sista vilan. Vid begravningen var alla gäster klädda i ljusa kläder. Ceremonin var vacker och hölls privat för familjen och nära vänner.

Det var hösten 2023 som Hans Wahlgren fick beskedet att han drabbats av obotlig cancer. Läkarna meddelade då att det kunde handla om veckor eller månader kvar. Natten till den 10 maj somnade Hans stillsamt in i sitt hus på Norra Lagnö.

Efter Hans bortgång har familjen Wahlgren fått en överväldigande mängd kärlek, och det är tydligt att hans frånvaro har påverkat många människor djupt.

Nu ungefär två veckor efter begravningen delar Christina Schollin, 86, ett klipp på sin Instagram som väcker starka reaktioner.

Christina Schollins klipp väcker starka känslor – tagit hem alla blommor

Christina är känd för att generöst dela med sig av sin vardag på sociala medier, särskilt på Instagram där hennes konto lyser upp med vackra bilder av både henne själv och hennes nära och kära.

Annons

Nyligen delade Christina ett klipp på Instagram där hon visar hur flertalet buketter prydde hennes trädgård. Fina blommor i nyanser av rött, vitt och alla tänkbara färger täckte en betydande del av hennes gräsmatta. Buketterna förklarar Christina var de som användes vid Hans begravning i kyrkan. Som hon sedan har fått med sig hem till det stora röda huset i Björkhaga.

”Alla blommorna från kyrkan kom hem till Björkhaga. Vi fick njuta av blomsterprakten. Varmt TACK till er alla som skickat så fantastiska kransar, buketter och blomhjärtan.”, skriver hon.

I kommentarsfältet möts Christina nu av kritik för att hon hade tagit med blommorna hem.

”Så vackra blommor! Men är det inte väldigt ovanligt att man får med sig blommor och kransar hem efter en begravning? Oftast blir dom ju kvar vid graven eller på en speciell plats på kyrkogården.”, skriver en användare.

”Är det inte bättre att lägga pengar i fonder i stället för blommor”, skriver en annan.

Annons

"Synd att de inte fick pryda han grav, det är väl det som är tanken", lyder en trejde kommentar.

Christina Schollin möts även av fint stöd: ”Kärlek”

Trots den kritiken var det också tydligt att det fanns mycket kärlek och stöd bland följarna. Många överöste Christina med hjärtan och stöttade henne mot kritikerna.

En användare tog sig generöst tiden att skriva en lång text där det påpekades hur respektlöst det var att kommentera på det här viset.

"När de tittar på alla dessa blommorna så känner de kärlek till Hasse från alla som beundrade honom", skriver användaren och fortsätter:

"Har du inget vänligt, tröstande eller fint att säga om familjen om blommorna så tycker jag att du skriver kommentarer på din soppåse och sedan slänger den."

FOTO: Instagram/MAX/Youtube

Annons