LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollin om bråken med Hans Wahlgren: ”Fruktansvärt temperament”

21 dec, 2023 
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit gifta i över 60 års tid.
Nu berättar Christina om parets svackor i relationen och en bråkigare tid.
– Vissa saker har man fått stå ut med, säger hon till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 86, har delat i princip hela sina liv tillsammans. Året var 1962 när de två sa ja till varandra och sedan dess har vi alltid sett de vid varandras sida.

Tillsammans har de fyra barn och idag är de även både mor och farföräldrar till en hel drös med barnbarn som bland annat Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Christina Schollin om bråken med Hans Wahlgren – okända svackorna

Både Christian och Hans är återkommande gäster i dottern Pernilla Wahlgrens realityserie Wahlgrens värld. De både dyker nästan alltid upp med leenden på sina läppar men nu avslöjar Christina att det inte alltid varit så. Precis som i alla relationer har även de haft sämre tider. I en intervju med Hemmets journal berättar hon om upp och nedgångarna i äktenskapet.

Annons

– När man träffas i så ung ålder utvecklas man periodvis åt olika håll och yrkeslivet har gjort att vi ibland har varit ifrån varandra långa perioder. Och det har inte enbart varit passion, vissa saker har man fått stå ut med. Han är ju till exempel en kvarts italienare så vissa stunder har han haft ett fruktansvärt temperament men han har lugnat sig med åren tycker jag. Men barnens bästa är det som alltid varit främsta prio för oss, säger Christina.

Därför åkte Hans Wahlgren inte med sin fru Christina till Spanien – splittringen

Under hösten har Christina och Hans särat på sig. Vid flertal tillfällen har Christina nämligen begett sig till parets hus i Spanien medan Hans bosatt sig hemma hos Pernilla. I en tidigare intervju berättade Pernilla om anledningen bakom beslutet då Hans vanligtvis brukar åka med Christina till solen.

– Han bor hos mig för att mamma är i Spanien tillsammans med min bror Niclas. Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg medan mamma var trött på det här dåliga vädret så därför är pappa kvar hemma hos mig och så får vi supermysig egentid, sa Pernilla då till Hänt

FOTO: Discovery+/TT

Annons