ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin om Biancas hälsa – därför har inte familjen uttalat sig

16 jan, 2024 
Alice Göransson
Linn Seipel
bianca och christina
Bianca Ingrosso har inte mått så bra.
Nu uttalar sig hennes mormor Christina Schollin om det hela.
– Hon behöver bara vara, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Bianca Ingrosso har haft det tufft den senaste tiden, något hon berättat om på Instagram.

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, t.o.m. ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och från allt och alla mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på minus", skrev hon nyligen på sin Instagram-story.

På grund av detta valde Bianca att åka iväg på ett retreat, mer bestämt till "Baravara", en gård i Rättvik i Dalarna som erbjuder kurser.

"Vi startar året med att åka till Bara vara och utmana mitt psyke max. Livrädd men så fkn redo", skrev Bianca innan avfärden.

Annons

Bianca Ingrossos ord om retreaten

Nu är Bianca hemma efter vistelsen och hon verkar mer än nöjd! Hon skriver på sin Instagram-story om upplevelsen och att hon gärna vill komma i kontakt med några av de andra deltagarna.

"Mest av allt saknar jag alla nyfunna vänner. Vänner jag inte ens vet namnet på och knappt utbytt ord med men känner genom deras energi av smärta, ilska, sorg och massa glädje. Tystnaden. Den är så oerhört vacker. Själen i deras ögon. Vackraste människorna är ni. Varenda en av er. Tack för att ni hjälpa mig (sic) hitta min styrka genom att vara sårbara i er. Ni som ser detta. Snälla skriv till mig här så jag kan få fortsätta dela livet med er".

Christina Schollin bryter tystnaden om barnbarnets mående: ”Det gjorde henne gott”

När Hänt nu träffar Christina Schollin Guldbaggegalans röda matta så frågar vi om Biancas vistelse och om hon hunnit prata med Bianca hur hon mår efter att hon kommit hem.

Christina säger då:

– Jättebra.

– De är ju väldigt hemlighetsfulla när de varit där, säger hon till Hänt och förklarar vidare:

– Man bör inte tala om det, utan man ska fortsätta att bara vara. Det gjorde henne gott.

Ja, Bianca har ju jobbat väldigt mycket så det kanske gjorde henne gott?

– Hon behöver bara vara. Det behöver vi alla, säger Christina.

Annons