LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollins nya utseende chockar följarna: ”Ser ut som...”

06 jun, 2022 
Christina
Christina Schollin är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och än idag är hon fortfarande aktiv på teaterscenen.
Men nu visar hon upp nya utseendet som gör att följarna chockas rejält!
”Wow”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Se när Christina Schollin tatuerar sigBrand logo
Se när Christina Schollin tatuerar sig

Christina Schollin är ständigt aktuell i rampljuset och har haft en karriär som många drömmer om.

Hon har otaliga framgångar som skådespelare och artist. Många känner igen henne som karaktären Lydia Ekdahl i den prisbelönta filmen Fanny och Alexander eller som huvudrollen i filmen Änglar finns dom?. Under våren har hon dessutom medverkat på Dramaten i uppsättningen av Macbeth.

Vid sidan av är hon även influencer där hon dagligen uppdaterar sina sociala kanaler och denna gång var inget undantag! Nu visar hon upp nya bilder på sig själv och följarna chockas minst sagt över utseendeförändringen.

Christina Schollin om att medverka i Wahlgrens värld

Christina och maken Hans Wahlgren har fyra barn, Peter, Niclas, Pernilla och Linus Wahlgren. Dottern Pernilla är mest känd och har en egen realityserie på kanal 5 med namn Wahlgrens värld som bland annat har vunnit Kristallen.

Annons

Titt som tätt dyker även Christina och maken Hans upp i programmet – något som ofta uppskattas av tittarna. I en intervju med Expressen har Christina Schollin nyligen konstaterat att serien har gjort henne mer populär hos en helt ny publik, inte minst den yngre generationen.

– Jag har förstått att det är så, ändå är Hans och jag inte med speciellt mycket. Men jag får bjuda på att bli lite hånad i programmet. Man måste ha humor i tillvaron, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Faktiskt så har jag hört flera unga som kanske inte har någon farmor eller mormor som gärna skulle vilja ha en sådan farmor eller mormor som jag. Så någonting har det väl.

Schollins nya utseende chockar: ”Ser ut som en 40-åring”

Christina Schollin har nu delat med sig av ett par nya bilder på sig själv från en fotografering. Det visar sig nämligen att hon ska vara med i fotografen Caroline Roosmark kalender Sagolika Kvinnor.

”Kalendern Sagolika kvinnor . Underbart att jobba med proffs -som du.”, skriver Schollin bland annat under bildspelet.

Schollin syns sitta i en maffig vit klänning och vara väl-sminkad. Flera följarna nästan chockas över utseendeförändringen.

”Wow vilken bra sminkös Du ser ut som en 40 åring ungefär”, skriver en person i en kommentar.

”Wow vilka fina kort bara dessa.”, skriver en annan.

Sotiga ögon! Skitsnyggt på dig!!”, hälsar en tredje.

Såå vacker!”, skriver en fjärde.

FOTO: Kanal 5 / TT

Annons