Christina Schollin i chock efter avslöjandet om Christian Bauer

Christina Schollin

För ett år sedan avslöjade Pernilla Wahlgren att hennes nya pojkvän är Christian Bauer.
Sedan dess har man sett paret mycket ihop i sociala medier och i Wahlgrens värld.
I det senaste avsnittet avslöjar Pernilla något om sin kärlek som får hennes mamma, Christina Schollin, att bli rejält chockad!
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Pernilla Wahlgren, 54, har det minst sagt hektiskt just nu med jobb, husbygge och dessutom en ny kärlek, Christian Bauer, 45. På Instagram beskrev hon nyligen sitt schema som galet.

Nu för tiden är arbete-schemat GALET – men jag vet också att jag har världens roligaste jobb – så jag klagar faktiskt aldrig”, skriver hon intill en bild på sitt nya hus i Marbella.

Dessutom har Pernilla ett stort husbygge på gång hemma i Sverige – närmare bestämt på Lidingö i Stockholm, något som Pernilla beskriver som en dyr och stressig historia.

11 månaders Kason "Den tyngsta bebisen i världen"

Se klippet här!

Mamma Christina Schollin tillbaka på scenen

Pernillas mamma, Christina Schollin, 84, är även hon väl igenkänd bland svenska folket. Hon har ägnat hela sitt liv åt skådespeleri och var under 60-talet en av de som drog in absolut högst tittarsiffror.

Hon är sedan 1962 gift med Hans Wahlgren, 84 – även han skådespelare. Tillsammans har de fyra barn, Pernilla, Peter Wahlgren, Nicklas Wahlgren, och Linus Wahlgren.

Christina och Hans syns dessutom en hel del i den elfte säsongen av Wahlgrens värld, där de har fått mer utrymme efter att Bianca Ingrosso, 27, valde att hoppa av sin medverkan.

Därför vägrar Macron svara på känsliga frågan om frun: ”Svårt”

Christinas starka ord efter avslöjandet om Pernillas kärlek

Det var för ungefär ett år sedan som Pernilla avslöjade för svenska folket att hon hittat en ny kärlek, Christian Bauer, 56. De syns ofta tillsammans både i sociala medier och i Wahlgrens värld.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var, har Pernilla tidigare avslöjat när hon gästade podcasten Framgångspodden.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld avslöjar Pernilla något om sin kärlek som gör Christina rejält chockad. Mor och dotter pratar om Christina Schollins attefallshus när Pernilla Wahlgren avslöjar att hennes pojkväns hus är mindre än det.

– Det där huset är större än Christians hus, säger Pernilla.

– Är det? Nähä?, svarar Christina.

Pernilla förklarar då att Christian Bauer bara har ett sovrum.

– Har han!? Oj då...

– Där sjönk han, säger Pernilla skrattandes.

FOTO: discovery+/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!