LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin blir julvärd – avslöjas efter spekulationerna

01 nov, 2023 
Christina Schollin
Christina Schollin är julvärd!
Det avslöjar Warner music Sverige i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julaftonBrand logo
Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julafton

xDet är inte bara SVT som har julvärdar. I flera år körde TV4 på samma koncept, då fick Tilde de Paula Eby, 50, fylla skorna. För några veckor sedan kunde Hänt dock avslöja att det inte blir någon julvärd i TV4 i år, precis som i fjol.

Men ett företag som håller traditionen vid liv är skivbolaget Warner music. På Instagram har de nu lagt upp ett inlägg där de avslöjar att det är självaste Christina Schollin, 85, som är årets julvärd!

– Det bästa med den här årstiden, det är ju faktiskt att man får lyssna på julmusik. Lyssna på mina julfavoriter här, säger Christina i klippet, till tonerna av Julen är här.

Bilderna avslöjade Christina Schollin – hintade om att vara årets julvärd

Avslöjandet kommer inte helt från ingenstans. I oktober la Christina upp ett gäng bilder från inspelningen som fick följarna att tro att hon skulle bli årets julvärd i SVT. Hon hintade då också om att en nyhet snart skulle komma.

Annons

”Vilken härlig julstämning det blev i studion med gran och tänt ljus. Julmusiken flödade. Håll utkik på kommande inlägg”, skrev Christina i inlägget då.

Och följarna verkade inte vara besvikna. I kommentarsfältet hälsade flera av dem att hon skulle passa perfekt i rollen.

”Du skulle passa utmärkt till julvärd”, skrev en person.

Härligaste julvärden”, kommenterade en annan.

Christina Schollin dementerar: Är inte julvärd i SVT

Nu är nyheten alltså ute. Många kanske trodde att det handlade om SVT:s julsändning, men istället är det alltså på Warner music Sverige man får kika in om man vill se Christina Schollin hålla låda!

”Låt oss presentera vår alldeles egna julvärd”, skriver skrivbolaget i sitt inlägg, som lades upp under onsdagsförmiddagen.

På sitt eget konto berättar Christina om uppdraget, och passar samtidigt på att dementera att hon skulle axla den ärofyllda rollen i SVT.

”Nu kan det avslöjas. Jag skall inte bli Jul värld i SVT. Däremot tipsar jag om mina favoriter med julmusik”, skriver hon i inlägget.

FOTO: INSTAGRAM / TT

Annons