LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kanalens chockbesked – bekräftar dystra nyheten: Blir ingen julvärd i år

24 okt, 2023 
tilde samt julvärdar
Nedräkningen är total inför vem som ska axla rollen som julvärd i år.
Men nu kommer TV4 med beskedet; det blir ingen julvärd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Veckorna flyger fram och snart är det är inte långt kvar till jul. Med det följer ju också den stora frågan om vem som blir årets julvärd.

Under årens lopp har vi fått se olika julvärdar, även om Arne Weise satt på posten betydligt längst. Några andra som vi fått se tända ljuset på julafton är bland andra Babben Larsson, 66, Tareq Taylor, 54, Lars Lerin, 69, Gina Dirawi, 32, Petra Mede, 53, Kalle Moraeus, 60, och Lasse Kronér, 60.

Spekulationerna pågår för fullt om vem som blir julvärd i SVT 2023 och bland de favorittippade namnen finns bland annat Carina Bergfeldt, Jesper Rönndahl, Farah Abadi och Linnea Henriksson.

Steffo Törnquists svar efter förfrågan om julvärd

De favorittippade namnen har något gemensamt, nämligen en koppling till SVT. Men trots detta så har TV4-profiler kommit på tal. I ett nytt inlägg på Instagram kan Steffo Törnquist, 67, visa upp att han fått en fejkad förfrågan.

Annons

”Hej Steffo! Det ingår i mitt uppdrag som programdirektör på Sveriges Television att fråga mig för och sedan utse en julvärd. Min fråga är därför hur du ställer dig till att arbeta julafton i år? Hör av dig. Vänligen Jan Helin”, står det i ett mail som Steffo fått.

Men man ska inte försöka lura Steffo. Han såg nämligen igenom skämtet direkt, speciellt eftersom han känner Jan Helin och vet om att han inte jobbar på SVT längre.

”Sopa till skämtare!!”, konstaterar Steffo.

Kanalens svar om julvärden: ”Vi kommer inte att ha...”

Steffo kommer dock att synas i rutan på julafton, det är han redan klar för, skriver han på Instagram.

Under några år har nämligen TV4 också haft en julvärd. Men i ett mail till Hänt kan kanalen nu avslöja att det inte kommer bli någon julvärd i år.

”Vi kommer inte att ha någon julvärd i år.”, skriver TV4 i ett mail till Hänt.

Så vad Steffo menar beror troligtvis på att han kommer synas i rutan eftersom han programleder Nyhetsmorgon den morgonen.

FOTO: TT

Annons