ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Lindbergs nya liv efter skilsmässan från styvbrodern Tommy

20 okt, 2023 
Christina Lindberg
Christina Lindberg och Tommy Wigardt var gifta i 20 års tid.
Sedan i somras är de skilda och så här har Christinas liv sett ut den senaste tiden.
– Kevin, min yngsta han har varit väldigt orolig för mig, säger Christina till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina SasBrand logo
Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina Sas

Det blev två decennium som gifta men Christina och Tommy har känt varandra betydligt längre än så. Tommys pappa är Christinas styvfar och de blir därmed så kallade styvsyskon.

År 2019 insjuknade Tommy i cancer. Det visade sig att han hade drabbats av en hjärntumör och lymfkörtelcancer. Sedan dess har han fått genomlida flera operationer och tuffa behandlingar som bland annat har lett till komplikationer som lever-och njursvikt. Det har helt enkelt varit tuffa år för paret.

Christina Lindbergs liv efter skilsmässan – hälsokampen

Cirka fyra månader har nu gått sedan skilsmässan blev offentlig men ex-makarna bor trots det fortsatt tillsammans. I ny intervju med Hänt berättar nu Christina om hur livet som nyskild ser ut.

Annons

– Mitt fokus är musiken, jag har legat nu... eller jag gjorde aldrig det men jag blev sjukskriven åtta veckor men sjukskrev mig aldrig för jag hade spelningar jag inte kunde eller ville ställa in, säger Christina.

Vad är det som hänt?

– Det är min nacke, jag opererade den i september och det var väldigt tufft. Jag hade två veckor där jag absolut inte kunde göra något. De gick in och öppnade en kanal som var alldeles förträngd av mina nerver. Det är tur man inte vet hur jobbigt det ska bli innan. Det är inte bra helt men nu kan jag sova på nätterna utan att ha ont, det går åt rätt håll.

När det gäller Christina och Tommys relation har de båda landat i att framtiden ser ljus ut.

– Det har varit så att vi är ju så bra vänner så vi har bott tillsammans hela tiden. Det känns inte jobbigt, det är inga problem. Vi är bästa vänner och vi säger att man inte vet vad framtiden har att erbjuda. Vi kände mer att det här va ett måste i nuet efter allt som har hänt, säger Christina och fortsätter:

Annons

– Men Tommy och jag är på samma nivå och har samma känsla. Han har börjat komma igång igen och ska börja jobba. Det finns inget annat eller någon annan inblandad.

När du säger att vi får se vad som händer, tror du det kan bli ni igen?

– Ja kanske, jag vet inte. Man vet aldrig. Vi har dörrarna öppna.

Kärleken är inte slut?

– Den är inte slut.

Barnens oro efter Christina Lindbergs tuffa tid

Eftersom skilsmässan har varit allt annat än dramatisk har resten av familjen infunnit sig snabbt i förändringen. Däremot har Christinas son varit något orolig för henne efter problematiken honom genomgått med nacken.

– Kevin, min yngsta han har varit väldigt orolig för mig för min nacke och har sett att jag varit ganska slutskörd. Det har jag ju varit, det har varit tuffa år, inte bara oron för att Tommy ska gå bort och allt utan allt med att vi bor på en gård och så är man själv. Det blir mycket.

Idag känner Christina att hon är på ett bättre plan och mycket har hon att tacka sitt arbete som artist. Genom att möta publiken känner hon att hon får kärlek och ork.

I nuläget tänker Christina och Tommy fortsätta leva ihop men det finns en plan på att sälja gården framöver.

– Som det är nu ska vi sälja huset nästa vår.

Tror du ni köper något nytt tillsammans eller blir det då varsitt?

– Jag vet inte än, vi har ett hus i Spanien och det vill vi behålla så det är ju vårat.

FOTO: TT

Annons